Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sedačka motokára

Od: ctyrykola* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, co byste mi poradili, když potřebuju sedačku na motokáru? Mám tyto možnosti:

1) koupit (moc drahé)

2) vyrobit z desek

3) vyrobit ze skelného laminátu (jak se s tím dělá?)

Napadne - li někoho jiná reálná možnost... beru každou radu.

Podotýkám, že mám na mysli vyšší sedačku (až po ramena) a že běžná sedačka z auta mi příjde dost těžká.

Děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sollik*
hodnocení

4x

Zkusil bych sehnat (jestli se vůbec ještě někde dá) starou sedačku z tramvaje. Před 30-ti lety to nebyl problém a přesně na tohle se to používalo *smich* Třeba by se ještě nějaká v tramvajovém depu našla ...

instalater*

sollik - z té šaliny to je dobrý nápad, akorát by se musely upravit boky , aby měl v zatáčkách pevné držení.

sollik*

To asi jo, přecijen sedačky se určitě dělaly takové, aby se do nich vešli i XXXL spoluobčané *smich* Ale to už by šlo asi poměrně snadno upravit pomocí polystyrenu, znovu přelaminovat, přebrousit, přestříknout sprejem a bude to sedačka jak z WRC *frajer*

ctyrykola*
27.03.18 13:10
hodnocení

To by šlo :)

hodnocení

3x

No, s auta jedině koženou,obyčejná se špatně sušší.Nevím odkud jste,v Ostravě na bazalech je jich ještě dost a můžete si i vybrat barvu *smich*-nenavádím ke krádeži,budou se určitě bourat

Sedačka motokára

hodnocení

2x

Napasoval bych tam nějakou sedačku z auta...

Nicméně chtělo by to trochu upřesnit co to je za motokáru, ne do každé se to bude hodit.

aukro.cz/...

aukro.cz/...

ctyrykola*

Máme (budu psát v mn. čísle = já a brácha) na mysli nějakou vyšší, s ochranným rámem, do terénu, ale nevím jak daleko se s tím dostaneme. Sedačka by byla nejlepší vysoká (ochrana na hlavu) a s bokama (zatáčky). Sedačka z auta mi příde dost těžká, možná něco staršího. Ale jako nouzovka (kdybychom nic nesehnali) by byla dobrá.

instalater*
hodnocení

2x

Zdravím, jedině laminátová skořepina a to není žádná sranda to vyrobit. Napřed musíš vyrobit kopyto , aby přesně sedělo na tvou postavu . Pak z něho ubrat sílu lamina a potom celé vylaminovat a vybrousit. Pokud jsi to nikdy nedělal , tak tě to bude stát daleko víc pěněz , než hotová skořepina asi za 1300,- kč. Zkus ještě prohledat bazary a nebo jsou teď v módě skoro v každém větším městě motokárové dráhy, tak se poptat tam.

Podle toho co ale píšeš , že vyrobit z desek ,tak mi to připadá , jak jsme si jako děcka stavěly motokáry doma. Rvali jsme do toho motory z kdejaké staré motorky a jednou dokonce elektromotor z pračky - jezdilo se na délku prodlužovačky. *smich2*

ctyrykola*

Motor z pračky?*smich* To už jsem kdesi četl. Nějaký šikovný rádce to nabídl někomu na motokáru :-D. Pak se shodli,že má asi doma pračku na benzín ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]