Nejste přihlášen/a.
Zdravím, měl bych prosbu na někoho, kdo má zkušenosti s mlžením světel. Dodělal jsem si na Octavii II RS LED DLR denní svícení místo mlhových světel a ta se mi zevnitř mlží. Modul DLR jsem nainstaloval do "obalu" mlhovek (jinak by to nešlo přichytit do originálního nárazníku na místo původních mlhovek), zelý modul jsem zavřel zadním krytem a vyvedl ven dráty, všechny otvory v krytu jsem zalepil silikonem a předpokládal jsem, že se dovnitř nedostane vlhkost a nebudou se zevnitř mlžit, což se zjevně nepovedlo, protože jak se DLR zapne, tak se do pár km zamlží.
Nevěděl by někdo, co s tím vymyslet? Před tím silikonováním jsme měl ven průchod vzduchu volný a mlžily se také, potřeboval bych vysvětlit princip klasických světel, proč ty se nemlží a tyhle LED ano.
V případě zájmu, mohu hodit foto jak jsou zamlžené, ale asi to není třeba, prostě celá vnitřní strana krycího skla
Díky za rady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.