Nejste přihlášen/a.
co se pro neustálé reklamace a závady neprodá v AAA Auto, přesune se pod hlavičku k"autodiskont"
Máte někoho v rodině, co jezdí autem do servisu? Nějakého menšího neautorizovaného servisu? Poraďte se přímo tam - jinak zapláčete ...
je to auto za 30 000. Na tomhle nebude problém s opakujícími závady, protože za těch zbývajících 20 000 se na autě dá vyměnit úplně všechno.
Jako hlavní bych doporučil sledovat stav auta, NE kilometry. Málo kilometrů nemusí nutně znamenat, že je auto OK, a naopak 300k+ km nemusí být velký problém, pokud se majitel o auto staral a nešetřil na pravidelné údržbě.
Za mě Toyotu Yaris první generace s motorem 1.0 16V (1SZ-FE), za 30k by neměl být problém sehnat zachovalý kus. Díky nízké hmotnosti (podle TP 904 kg včetně tažného zařízení) i se 48/50 kW jede docela slušně (tachometrových 140-150 km/h na dálnici udrží), moc nežere (já mám dlouhodobý průměr okolo 5,8 l/100 km, ale klidnou jízdou se lze dostat i na 4,5) a když už se něco pokazí, tak jsou díly relativně levné, dobře dostupné a jednoduše vyměnitelné. Při správné údržbě (!) je to ale auto velmi spolehlivé, motor téměř nesmrtelný. Vím o jednom, který byl prodán se 730k km a nejspíš pořád jezdí. Navíc plní Euro 3, tudíž se neplatí ekologická daň.
Nevýhodami jsou horší odhlučnění a v rychlostech nad tachometrových cca. 90 km/h tedy poměrně velký hluk v kabině, zejména málo udržované kusy mají také problémy s korozí palivové nádrže (pokud mají kovovou), prahů a zadních podběhů (zvlášť na ty pozor, opravit to jde, ale dost blbě).
Po případné koupi doporučuji kromě běžné výměny kapalin a spotřebního materiálu (pneumatiky (na těch rozhodně nedoporučuji šetřit), brzdy, tlumiče apod.) také kvůli výše zmíněné korozi prohlédnout, očistit a případně Konkorem 500 (litr za ~100 Kč by měl stačit) přestříkat podvozek a podběhy, při horší korozi i demontovat nádrž a očistit a nastříkat ji i z horní strany (drží ji 4 nebo 5 šroubů). S heverem a dvěma páry podpěr, co teď budou v Lidlu za 399 Kč, to jde v pohodě udělat doma.
Dávám za pravdu ( a body) jmlc. Na AAA a jeho odnože mám přesně tentýž názor. Krom toho mi přijde hodně podivné, že by 18 let stará OI nalítala jen 140 tkm, to je jen o kapku víc, než udělám na služebáku za rok. Je tedy pravda, že 1,6i není zrovna typické flotilové auto, .
Každopádně bych vřele doporučil vzít si sebou na koupi bazarovky někoho, kdo autům dobře hoví a umí posoudit jeho stav.
věděl bych o parádní fábii kombi 01ka po rozvodech,stk,brzdách,novej chladič
1,9 Sdi chce za ní 40000kč jen sednout a jezdit na tachu je 180000km
pokud bys chtěl napiš sz pošlu ti na dotyčného číslo
nemá je to kamarád kupoval vyší auto aby se mu do něj líp nastupovalo má náký zdravotní problémy a todle chce dát pryč
mám náká fota v mobilu moc mu fotit nejde ale de to
právě proto, že mu chybí výkon...nehledě na to, že psal, že je to student...tak student nebude živit 1,9 ať už s turbem nebo ne..pojistky nejsou taky zadarmo a živit něco co nejede...ne...ať si vezme klasiku 1,4MPI nebo pokud chce poměr cena výkon 1,4 16V
1,9 sdi jsem hledal 2 roky - bez úspěchu. Vždy to bylo bouraný, motor na g.o. - škoda, že jsem si koupil něco jinýho. tu fábku v SDi bych bral, i když fabie nesnáším.
Rozdíl v pojistce se smaže při druhém výletu s kamarády, protože SDi pojede za 5 a ne za 8... navíc ta 1.4 stejně o moc líp nejede a navíc SDi je spolehlivější a nežere olej, kterej taky není zadarmo
dabel®: olej žerou jen 16v do roku 2001...sám ho mám tak vím..ale není to zas tak strašné...1x ročně dolít 0,5l ...od 2002 je to v pohodě..každý auto má něco
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.