Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xsara break-uchycení vnitřího madla 5. dveří

Od: dejv111* odpovědí: 4 změna:

Zdravím!

Dávám dohromady páté dveře po lehčí nehodě u Citroenu Xsara break. Vše jde dobře, ale nemůžu přidělat vnitřní madlo. Šrouby se nemají do čeho zašroubovat, jako by chybělo nějaké tělísko se závitem. Co tam patří, nevíte? Nikde se mi v autě ani ve dveřích nic neválí nebo neštěrchá.

Děkuji.

Xsara break-uchycení vnitřího madla 5. dveří
Xsara break-uchycení vnitřího madla 5. dveří #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je to položka 77 z obrázku ze serviceboxu citroen.Mul-matice v kleci.jinak se dají použít takové plastikoplechové hébly co jsou nacvaklé (sundavací ) na pelchu a do nich se šroubuje a právě ten kus tam asi chybí.

Xsara break-uchycení vnitřího madla 5. dveří #3
dejv111*
hodnocení

Díky Diesele, to je ono. No nakonec jsem vzal obyčejnou matku, větší podložku, matku do podložky nalisoval svěrákem a to celé mamutem přilepil zevnitř dveří místo toho bílého hranatého plastu. Až to celé zaschne, tak vyzkouším. Snad to bude držet. :)

hodnocení

2x

já tam dával takové plíšky, do kterých byl udělaný závit - ohnutý plíšek se zachytil za kastli a šrobouvat šlo... a jednou jsem tam místo jednoho plíšku (nekupoval jsem ho... neměl jsem náhradní) vrazil tuším kus korku nebo plastu... použil jsem normální vrut...

doplněno 11.03.18 18:04:

toto bazar.automedik.cz/...

dejv111*
hodnocení

díky jmlc. No tak hlavně, že sis poradil, to je důležité:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]