Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám problém, zacal mi asi 3týdny zpátky volant cukat o čtvrt otáčky doleva, myslel jsem si ze to bude problém v čepeh nebo v tlumičích, vyměnil jsem obojí a včera ten stejny problem, auto neřiditelné. Mohl by mi někdo pomoci, čím to může být?
jak jsou na tom pneumatiky? Vyvážení kol?Seřízení sbíhavosti-rozbíhavosti a další,čepy silnebolky ramena a co já vím co další?Homokloub,poloosa,nedostalo to ránu od obrubnílku,díry ve vozovce?Samo od sebe se toto stalo nepo se to postupně zhoršovalo?
no ale to by mi nevymlatilo i tlumice ne? kdyz jsem je menil tak jsem s tlumicem hybal nahoru dolu jak kdyby vubec nebyl utahnuty ani zajisteny, cepy homokloub vymenene i nove tlumice ale po dvou tydnech to zacalo zase, geometrie, vyvazeni udelane, nejdriv se to stupnovalo, a po vymene v pohode a najednou jsem jel z prace, zatocil a zacal mi zase cukat volant
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.