Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autožárovky H1 - do kterých vozů jsou určeny?

Od: peeetr odpovědí: 7 změna:

Zdravíčko, soused mi daroval nepoužitou krabičku žárovek do auta, prý jestli se mi to nehodí... Je tam označení H1 - a já ani za boha nemůžu najít, do jakého auta je to určeno :-D nevíte někdo prosím? Díky za odpověď!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka*
hodnocení

1x
Mám v autě H1,H3 i H7...asi máte jiné auto než soused.Mohou být v mlhovkách nebo samostatných dálkových.

hodnocení

0x

Typicky auta, které mají 4 světlomety - potkávací a dálkové. Tey z těch, které jsem jezdil Octavia II, Opel Astra, Citroen Jumper a mnoho dalších

hodnocení

0x

Mlhovky a přídavná dálková světla. Pozor, starší H1 mají o něco větší baňku a do nových světel se občas nevejdou!

hodnocení

0x

Ford Focus, Mondeo... Je to jedna z nejrozšířenějších žárovek. H1,H7, H4...

hodnocení

0x

Já je mám ve svém autě v dálkových,v potkávacích a naposledy i v mlhových světlech-vše H1 Citroen Xantia tzv.X1 .Syn je měl jen v mlhovkách ,pro změnu P-106.

sollik*
hodnocení

0x

Např. i Renault Laguna I.

xenofob
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]