Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký olej

Od: patas77 odpovědí: 8 změna:

Zdravím,do felicie jsem dával motorový olej Paramo trysk stabil M7ADX 15w-40,udajně už nebude k sehnání.Jaký olej koupit,jako náhradu?Preferuji olej lacinější s častější výměnou cca 10000km.Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Bohatě vyhoví tento.

vernon
Bodejť ne, Paramo ho vyrábělo přímo pro tyto auta... Taky jsem ho kdysi do nového motoru používal.
Pro tazatele: Častější výměna není potřeba, stačí normálně po 15 000 km.

hodnocení

3x
V podstatě tam mužeš dát cokoli 10W40 nebo 15W40 s normou 505.00
Na i oleje maj akci na 10l oleje od parama
iolej.cz/...
vernon
Řídké a drahé. Tak možná do nového motoru a do 1.6i, jinak hlavně do 1.3 zbytečné.
10W40 ku zrovna za řídkej olej nepovažuju leju to tu jak do 1.3ky tak 1.6 a nejni problém
Prý do nového motoru. Tak to to by mě zajímalo do kterých nových motorů lijes 10w40
vernon
Myslel jsem tím, když tyto motory byly nové, nedovtipný šmoulo...

a víš co znamená myslet? šmoulo? kolik ti je? ještě ti asi teče mlíko po bradě když používáš takové výrazy.. ale dík za kompliment.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]