Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vada motoru?

Od: janas* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mohu se zeptat co by mohlo být, když jsem ráno nastartoval felicii a motor rachotil s rozsvíceným červeným vykřičníkem? Četl jsem, že ten vykřičník souvisí s brzdami, ale to by nerachotil motor ne? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to může být? Leccos. Rachotící motor s červeným vykřičníkem je natolik nepřesný a obecný popis závady, že se podle toho nedá usoudit vůbec nic.

hodnocení

0x

Rachotící motor může být cokoliv + červený vykřičník může být zatažená ruční brzda nebo nedostatek brzdové kapaliny.

janas*
hodnocení

Brzda to není určitě. A motor by rachotil a drnčel, když by tam bylo málo brzdové kapaliny?

Janasi popište lépe co motor dělal a jaká vlastně kontrolka svítila ( google.cz/... ) dleodkazu ji identifikujte ,takhle je to hádání z křišťálové koule!

adi*
hodnocení

0x

Dobrý den

Nejsem si jistý, ale napadlo mě tohle: Myslím, že felicie má kontrolku na hladinu brzdové kapaliny, červenou s vykřičníkem. Myslím, že kontrolka se při každém startu testuje - při startování motoru kontrolka svítí, aby jste věděl, že žárovka je dobrá. Pokud by po nastartování zůstala spínací skříňka ve startovací poloze, kontrolka by pořád svítila a startér by rachotil. Můžete vyzkoušet nastartovat a po nastartování podržet chvilku klíček ve startovací poloze a uvidíte co se stane. Potom odpojte konektor ze starteru aby se zbytečně netrápil a zkoušejte klíčkem točit, jestli nezůstává zaseklý ve startovací poloze, Možná by stačilo promazat spínací skříňku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]