Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mohu se zeptat co by mohlo být, když jsem ráno nastartoval felicii a motor rachotil s rozsvíceným červeným vykřičníkem? Četl jsem, že ten vykřičník souvisí s brzdami, ale to by nerachotil motor ne? Díky
Rachotící motor může být cokoliv + červený vykřičník může být zatažená ruční brzda nebo nedostatek brzdové kapaliny.
Janasi popište lépe co motor dělal a jaká vlastně kontrolka svítila ( google.cz/... ) dleodkazu ji identifikujte ,takhle je to hádání z křišťálové koule!
Dobrý den
Nejsem si jistý, ale napadlo mě tohle: Myslím, že felicie má kontrolku na hladinu brzdové kapaliny, červenou s vykřičníkem. Myslím, že kontrolka se při každém startu testuje - při startování motoru kontrolka svítí, aby jste věděl, že žárovka je dobrá. Pokud by po nastartování zůstala spínací skříňka ve startovací poloze, kontrolka by pořád svítila a startér by rachotil. Můžete vyzkoušet nastartovat a po nastartování podržet chvilku klíček ve startovací poloze a uvidíte co se stane. Potom odpojte konektor ze starteru aby se zbytečně netrápil a zkoušejte klíčkem točit, jestli nezůstává zaseklý ve startovací poloze, Možná by stačilo promazat spínací skříňku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.