Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde objednat zimní kola

Od: pojdzer* odpovědí: 6 změna:

Ahojte všici.Potřeboval bych doporučení kde si mám objednat celá zimní kola.Teď jsou různé akce.Potřeboval bych na škodu fabia( nová).Rozměry 195/55 R15 85T.Za každou zkušenost jsem vděčen.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepanek*
hodnocení

1x

Věnujte pozornost srovnávacím testům nebo se poraďte s chlapíkama v pneuservise. Dnes se dají pořídit i kvalitní pneu za velmi rozumné ceny.

mamcazmoravy*
hodnocení

0x

Nevím, jestli se tu vůbec může dělat reklama, ale můj muž už několikrát kupoval pneumatiky na www.azpneu.cz. Jsou tam i nějaké testy a porovnávací tabulky, a dodání vždy rychlé a spolehlivé.

pojdzer*
10.12.09 18:44
hodnocení

Děkuji;)

celp*

V nejbližším pneuservisu u Vašeho bydliště.Nebo na internetu: search.seznam.cz/...

tomason*

Já bral alu pneu komplet loni v létě tady vše ok si porovnejte a jen vybrat.

barum-pneu.cz/...

1jara*

Ráfky v Obi možnost koupě i pneu.Mají výhodné ceny, kupoval jse tam pneu a doporučili mi servis s nazutím zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]