Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GOLF 3 - stále zamlžené sklo

Od: simir3k* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám GOLFA3 1,6 r.v.1996 ... již týden mám stále zamlžené (spocené) přední sklo, ať tam pouštím foukání jakékoliv tak nic nepomáhá. Nevím zda s tím nemá společného to, že začal v autě smrdět olej-benzin. Moc autům nerozumím tam omluvte vyjadřování :) děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dvě možnosti
Jedna je že ti nefunguje klapka přepínání vnitřního a venkovního okruhu nebo máš stoletej kabinovej filtr
A ta druhá je že múže bejt prasklej radiátor topení

simir3k*
hodnocení

Právě jsme hledali klapku přepínání vnitřního a venkovního okruhu a vůbec ji tam nemám! nebo nevím kde. Já to auto mám 2 měsíce.

hodnocení

0x
U spolujezdce sundáš kastlík za ním je ventilátor ten vyndáš a narazíš na hledanou klapku
simir3k*
09.03.18 10:07
hodnocení

diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]