Dobrý den chtěl bych ani ne poradit jako spis znat nazor,zda vadí či je to nejak nebezpecne ze pruzina tlumice predniho je prasklá ale ne nikde v polovine ale na konci ve smeru k naboji kola a je zkracena o jedno kolo tedy o 360° Diky za nazory
O jedno kolo je na prd múže se sát že ti proskočí miskou tlumiče a prořízneš si zevnitř pneumatiku a budeš naštvanej A pokud se ti to stane někde za jízdy no potěž Pokud nechceš moc investovat sežen si starší a vyměn to
Není to na okamžité odstavení auta. Můžeš na tom měsíc opatrně odjezdit když se budeš vyhýbat dírám. Stejně ale na opravu musíš takže se to nevyplatí odkládat. Furt je tam to nebezpečí že se ti to pohne a bude ti to ničit pneumatiku.
Ok diky za rady obe pruziny uz jsem objednal asi za tisicovku a nove,trosku na to specham a jeden tlumic uz mam rozebranej,slo mi o to jestli se vyplati vrazit tam zpatky starej nebo novej,ale ze stareho jak ctu nejaky nebezpeci kouká takze je to jasny,diky
Pokud ty tlumiče nejsou vyteklý a předek vozu ti za jízdy neuskakoval klidně vrat ty starý Jukni se akorát na horní uložení bejvaj tam ložiska a ty se po letech ani nehnou nebo sou v háji pak to chce nový Pokud nefungujou jak maj má to vliv na praskání pružiny
luko*
Jj novy tlumise uz mam i s hornim ulozenim tedy i s lozisky,uz jen cekam az prijdou pruziny,ale uprime netusil jsem ze vadny lozisko bude mit vliv na prasknuti pruziny,jediny co me bude opravdu vadit ze predek bude zvedlej jak nekdo psal cca o 3cm pac zadek uz tak sem mel nizko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.