Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě osobního automobilu do 200 000 Kč

Od: alandyr* odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko,

chtěl bych se zeptat jestli by mi mohl někdo doporučit spolehlivý ojetý osobní automobil s pořizovací cenou do 200 000Kč, nepotřebuji žádný rodinný vůz, rodinu zatím nemám, auto by sloužilo na jízdu do práce a pro případné výlety s přítelkyní. Mám jenom pár podmínek:

Palivo: benzín

Objem: 1.8 - 2.5

Rok výroby: od 2010

Najeté km: do 150k

Počet dveří: 4-5

Všem děkuji za užitečné rady. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

aniž bych hledal, tak si myslím, že tohle nenajdeš...chceš moc muziky za málo peněz. Když snížíš ten rok výroby tak možná bys něco v ceně našel, ale nejsem si jistý nájezdem

alandyr*
Jako samozřejmě jsem hledal a přemýšlím nad Mitsubishi Lancerem, např... m.sauto.cz/...
Tak snad se něco najde.

matesj
hodnocení

0x
Obsah motoru,je bohužel mimo...
sauto.cz/...

hodnocení

0x
Ojetina a spolehlivost je hodně odvážné spojení

xenofob
hodnocení

0x

nebourané, s jasným původem a doloženou srvisní historií, v dobrém technickém stavu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]