Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto technická

Od: irenaboudova odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,dělala jsem emise a stk v Březnu,ale emisemi jsem prošla a stk ne,tak jsem dala auto dopořádku a jela znovu na stk,a tam mi dali týf do Března,kdy jsem dělala emise,ale technickou mám do Srpna,stačí zajít na emise,aby mi dali nový týf do Srpna.Děkuji za odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Netuším, co je týf. Pokud máte emise v pořádku a absolvovala jste technickou prohlídku s negativním výsledkem, tak se musíte dostavit v termínu 30 dnů na opakovanou prohlídku bez emisí, pakliže Vám nezjistili nebezpečné závady.

hodnocení

2x

Jako Erni, nevím co je týf.

Platné jsou emise, Na technickou kamkoliv.

Nějak nechápu dotaz, technickou jste neudělala ale máte jí do srpna?

Chápu to tak, že původní technická byla do srpna, ale poněvadž šla tazatelka na technickou v březnu, tak je to bráno jako technická do března.

Ernie, díky za vysvětlení

matesj
hodnocení

2x
Domyslím za tazatelku...
Na technickou šla až v srpnu?...
Technickou dostala dle datumu emisí,na kterých byla v březnu...Ano,je to správně.

xenofob
hodnocení

1x

platnost technické prohlídky je uvedena ve velkém technickém průkazu , s vážnou závadou se zkracuje na 30 dnů

nevylučuji že jste to auto dávala do pořádku od března 2016 do srpna 2016, takže logicky máte TP do srpna 2018, tedy na 2 roky (u těžšího nákladáku na rok, to by bylo od 2017...)

jurajjuraj*
hodnocení

0x

tyf bude asi nalepka

neco se tu plete a moc to nechapu co tazatelka napsala

pokud delala emise v breznu ma mit platnost emisi do brezna, pokud neprosla technickou a opakovala (at do mesice nebo za pul roku ) tak se platnost technicke zkracuje k datu emisi, tzn. ze pokud jsou emise udelane v breznu tak i opakovana technicka musi platit do brezna

pokud to tak neni tak se na technicke spletli, coz se stava, zajel bych na technickou a poresil to tam, ono totiz policajty nebo pojistovnu nezajima co je tyf a nalepka na aute ale co je psane v databazi

hodnocení

0x
V podstatě vám měli zkrátit stk dat jí stejnou platnost jako sou platný emise
Já bych to neřešil zelená známka se nevylepuje o nic nejde
Jen si pamatujte že vám za 2 roky končí emise v březnu a tím pádem budete i bez stk
V březnu bych udělal nový emise i stk a jezdil dál
doplněno 08.03.18 10:06: Přečet sem to znova a jelikož sem to nestih opravit doplnuju
Dnes už nelze mít datum platnosti stk a em jinak jako to bylo dřív
To že vám platnost stk zkratili na dobu platnosti emisí je v pořádku

irenaboudova
hodnocení

Děkuji všem za pomoc,dnes jsem se jela zeptat jak to vlasně je a na stk udělali chybu,správně měli napsat technickou do toho Března podle emisí,ale uznali chybu a dali mi novou nálepku do Srpna,ještě jednou děkuji všem.

jurajjuraj*

udelali chybu a ted ji zopakovali? meli dat nalepku do brezna a ne do srpna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma platnost stk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]