Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční DO + blikání ujetých km

Od: crashy odpovědí: 5 změna:
Zdravím,
vyskytl se takový problém. Po výměně svorky na baterii mi začal blikat počet ujetých km. Dalkove ovladani přestalo fungovat a auto musím odemykat ručně. Má někdo s tím zkušenosti? Každá rada se hodí.
Model: Fiat Stilo 1,9 JTD 103 kW 2005
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Blikání kilometrů asi hlásí, že stahování oken nezná krajní polohu. Se všemi okny je třeba provést rozcvičku. Stisknout tlačítko pro stažení a pár vteřin držet ještě po sjetí na doraz. Potom vyjet nahoru a zase držet ještě chvíli po dojetí na doraz.

Dálkové ovládání nevím, mám jiný FIAT.

crashy
hodnocení

Mi říkal známý, že je to možná tim, že jsem tam dal neoriginalni svorku, proto to bliká. Ale opravdu nevím. Děkuji za radu a potěší mě více odpovědi.

hodnocení

0x

No na svorce nezáleží ,ale zapojil jste tam všechny dráty.Tohle by měla být origo svorka,ale kolik vodičů tam vede to nevím.Také tam může být špatná pojistka-přeměřit jestli jde do všech káblů napětí

doplněno 08.03.18 18:57:

kousek plíšku si tam klidně dejte i když by bylo lepší svorku propilovat,aby více zevřela.Ale to vám problém asi nevyřeší,teda jesttli auto normálně startuje-starter má mnohonásobně větší odběr než centrál a kdyby byla chyba v nedostatečném kontaktu baterie tak by se to projevylo nejvíc při startování

Nefunkční DO + blikání ujetých km

crashy
hodnocení

Tak jsem zjistil že se mi očko (svorka) otaci kolem toho pólu i když je dotáhla na plno. Nebude vadit, když tam dám kousek plíšku, aby se to nehýbalo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]