Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
stala se mi takova neobvykla vec:
Auto, ktere je zapsano v regustru vozidel v CR jsem jiz 6let pouzival v Cizine (EU).Povinne ruceni a pojisteni jsem v CR behem teto doby neplatil. Platil jsem za to pouze v cizine kde auto bylo pouzivano.
Nedavno jsem mel havarii a malem cele auto zhorelo... auto je nepojizdne. (Doklad o srotovani nemam, ale muzu poridit.
Ted bych chtel auto v Cesku vyradit z registru vozidel na zaklade udalosti. Co bych musel sebou vzit na Inspektorat?
Prosim poradte dekuji moc
Tonda
stala se mi takova neobvykla vec:
Auto, ktere je zapsano v regustru vozidel v CR jsem jiz 6let pouzival v Cizine (EU).Povinne ruceni a pojisteni jsem v CR behem teto doby neplatil. Platil jsem za to pouze v cizine kde auto bylo pouzivano.
Nedavno jsem mel havarii a malem cele auto zhorelo... auto je nepojizdne. (Doklad o srotovani nemam, ale muzu poridit.
Ted bych chtel auto v Cesku vyradit z registru vozidel na zaklade udalosti. Co bych musel sebou vzit na Inspektorat?
Prosim poradte dekuji moc
Tonda
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Musíte mít doklad o ekologické likvidaci z ciziny.
Přiznám se, že nevím jak mezinárodní doklad vypadá, to by musel vysvětlit NU, nebo Xenofob...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]