Dobry den, stala se mi takova neobvykla vec: Auto, ktere je zapsano v regustru vozidel v CR jsem jiz 6let pouzival v Cizine (EU).Povinne ruceni a pojisteni jsem v CR behem teto doby neplatil. Platil jsem za to pouze v cizine kde auto bylo pouzivano. Nedavno jsem mel havarii a malem cele auto zhorelo... auto je nepojizdne. (Doklad o srotovani nemam, ale muzu poridit. Ted bych chtel auto v Cesku vyradit z registru vozidel na zaklade udalosti. Co bych musel sebou vzit na Inspektorat? Prosim poradte dekuji moc Tonda
Na insektorát nic ten již neexistuje,na odbor dopravy,odd.evidence MV protokol o ekolikvidaci,značky a doklady ,jinak nevyřadíte .Ale ve Vašem případě když jste 6 roku neplatil PR? No nevím.
Musíte mít doklad o ekologické likvidaci z ciziny.
Přiznám se, že nevím jak mezinárodní doklad vypadá, to by musel vysvětlit NU, nebo Xenofob...
xenofob
doklad se dé ověřit na MŽP, které jediné má seznam oprávněných subjektův jednotlivých členských státech, úřad by to neměl vyřadit na počkánáí ale až po prověření dokladu
určitě to nebude papírek od nějaké odtahové služby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.