Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný volant a zapalování

Od: pisecanka odpovědí: 11 změna:

prosím poradte mi, neměla jsem kličě v zapalování a chtela jsem si srovnat jeste kola a jak jsem tocila,tak se mi zasekl volant a nejde ani otocit klicem v zapalování.prosim pomocte mi nebo uz me tata zabije.dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

5x

Musíš mít klíč v zapalování a otáčet s ním a zároveň točit volantem na obě strany sem tam. V určité poloze se ti volant odemkne.

pisecanka
hodnocení

strašně moc děkuju.jdu to zkusit.

pisecanka
hodnocení

to bylo fakt snadný.ještě jednou děkuji, táta už by mě asi zabil.řidičák mam týden a to už by bylo po druhé co bych to rozbila.jsem hrozný nemehlo

písečanko, otec by se zasmál a poradil Vám. Takto to zbylo na mistra slonaJohna.

To dělá každé auto, pokud jsou kola natočeny v "tahu" nejde to nikdy.

slonbonjohn*

Do mistra mám daleko a učenej z nebe nespad, což teprve roštěnka s čerstvým řidičákem.

PS. Myslíte, že se to dnes v autoškolách učí?

slonbonjohn*

Rozbitý to není, takhle to normálně funguje.

laso69
hodnocení

0x

Chtělo by se trochu podívat na techniku auta, jak co funguje, než vyrazíš do provozu! Tohle by mě nenapadlo, že je to možné nevědět.

Žádnej učenej z nebe nespadl - až na laso96. Všechno ví a zná od narození (l.p.1654)

laso69

Hele 116.Radku nikoho nenapadej, taky nevím všecno, ale taková blbost...

laso69

Hele 116.Radku nikoho nenapadej, taky nevím všecno, ale taková blbost... Jo a nanarodil jsem se 1654, ale tys byl v té době ještě v tátovi...

jakubisko*
hodnocení

0x

Ahoj, tady Michal, měl jsem úplně stejný problém a díky Vám jsem ho vyřešil. Moc Vám děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]