Zdravim, potreboval bych poradit, zda je moznost nejak prepsat auto po zesnulem otci ktery mel dluhy, ktere vsak splacel. Blizi se dedicke rizeni a auto mi chteji sebrat pokud neprijmu jeho dluhy na sebe. Je to jedina vec kterou po nem mam a nechtel bych o nej prijit. Je nejaka moznost jak to udelat dokud nedorazi notar? Prosim poradte. Dekuji
(1) Odmítne-li dědic dědictví pod podmínkou, s výhradou nebo jen zčásti, je odmítnutí dědictví neplatné. (2) K odmítnutí dědictví se nepřihlíží, dal-li dědic již svým počínáním najevo, že chce dědictví přijmout. Nepřihlíží se ani k projevu vůle, kterým dědic odvolá své prohlášení, že dědictví odmítá, nebo neodmítá, anebo že dědictví přijímá.
já řeším něco podobného. Ale v tomto problému vystupuji jako kupec auta od SRO firmy ke kterému mi nemá kdo napsat plnou moc. protože jediný zaměstnanec zemřel
cicky
Možná to bude tím, že zaměstnancům do toho nic není!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.