Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MAP senzor podtlaku sání Citroen Xantia

Od: kik odpovědí: 1 změna:

Ahoj,mám Xantii 1.6i ,rok výroby 1996.MAP senzor u motoru snad vůbec nefunguje.Zajímalo by mě-když se MAP senzor odpojí od el.konektoru,má se rozsvítit oranžová kontrolka diagnostiky na přístrojovce?Mě se tedy vůbec nic nerozsvítilo.Zkoušel jsem senzor odpojit od sání a foukat co nejvíce do něj pusou,i podtlak jsem zkoušel co nejvíce jsem mohl a pořád žádná reakce u motoru,který při tom běžel na volnoběh.Běžel pořád stejně ani náznak nějaké reakce.Podle mě by na foukání měl reagovat změnou otáček při volnoběhu.Stejný motor se montoval i do Peugeotu 406

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jen tak pro info -stejný motor měl nejen P-406 ale i 405,206,306 ale i další jako ZX,XSara...Ale nejsem si jistý zda-li 1,6 má MAP senzor!Jede Vám dobře nebo to zlobí že spekulujete o tom!?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]