Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás poradí mi někdo s motorem do octavie,chtěla bych nějaký silnější benzín .Nafty se bojím ,a nevim jaké benzíny se vyrábějí .Děkuji za názory.
Motor 1,8 nebyl vůbec žádný zázrak. Vysoká spotřeba, výkon nijaký. Následně už v provedení turbo byl naprosto jiný.
Nové motory 1,8 TSistaré 4 roky byly naprostá katastrova. Konstrukčí chyba dělala z motorů po 60000 km šrot na vyhazov !
Velice dobré byly motory 1,6i 74 a 75kW. Pak už je stále k horšímu. U 1,2 TSi praskaly řetězy, což nakonec vedlo k odstranění těch řetízků a návrat k řemenům.
Každý moderní motor už nebude po 160000 km žádné terno. A je to stále horší.
njn...to je tak když jen dělníci "u pásu" ve škodovce berou 39čistého + další bonusy a je jim to málo. To se pak musí vydělávat nejen na manažery. Přitom nedělají nic fyzicky náročného. Na 99% věcí tam mají robotické ruce. ..
..Ano, musí stát na nohou...
Velice dobré byly motory 1,6i 74 a 75kW
no, že benzinové motory od VW 1,6 74 kW byly povedené motory je pěkný blud a matení čitatelů. Vysoká spotřeba a střihlé nýty diferenciálu u převodovekt typového označení xxx.DUU, kdy se destruuje obal převodovky, olej vyteče a oprava je za cca 40 k je holý fakt a je toho plný internet. Bohužel mám s tím osobní negativní zkušenost. Stačí zadat do google DUU střihlé nýty a může si každy počíst celé hořké ságy.
vernon: nadřou? tady máš jak se delá oktávka. minimálně do půlky videa nevidíš člověka, co by něco udělal. První věc je jak vezme ve 2lidech čelní sklo, nárazník a u všeho mají asistenci ruky
Tohle je zlatem placená práce, na to, že tam nemusíš mít skoro žádný vzdělání a jen montuješ něco někam. Jsem viděl i to náborový video, kde zkoumají jestli je ten dotyčnej vhodnej nebo debil. Kterej zaměstnanej dělník v ČR ti řekne, že má 39tis ČISTÉHO + bonusy pomalu každej měsíc? Je pěkně v teple v čistém novém bezprašném prostředí? To nemám ani já v hrubým, a to jsem nějaké vzdělání utrpěl a mám větší zodpovědnost. Takže ne s tímto argumentem u mě neuspěješ. Má asi stejnou váhu jako když mi někdo řekne, že se nadřou nádražáci, kterým se taky pravidelně zvyšují prachy v průměru +3% každý rok. A to je ta jejich práce ještě stereotypnější a není jediný logický důvod jim peníze zvyšovat. A takový srovnávání furt s německem nebo dalšíma státama je taky mimo mísu. Tak ať jdou dělat tam. Každý stát má jinou politiku a ekonomiku. Spíš mě irituje, že za víc jak 20let to nikomu nedošlo, a že každej furt brečí, že se nemáme dobře jak jim kdysi nakecali Havlisti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.