Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskozeni auta po prejeti obrubniku

Od: jan* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, sjizdel jsem z vyssiho obrubniku ktery byl na rusne ulici, tak jsem musel rychle a docela dost bouchl zadek auta pri dosednuti, co se mohlo pravdepodobne pokazit, jak bych to poznal? Diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud bude v pořádku výfuk i nárazník, pak jen dosedly dorazy tlumičů...a hodně to "bouchlo"...

doplněno 03.03.18 15:50:

Pochopil jsem, že jste projíždel obrubník kolmo...a zhoupnutím mohlo dojít k prohnutí konce výfuku...záleží na typu auta, o kolik přečnívá spodek ...u některého je "schovaný"...

doplněno 03.03.18 16:00:

před chvíli " lukasz" ...nebo se mýlím?

jan*
hodnocení

A vyfuk se mohl poskodit jakym zpusobem?
mate59

Ohnout,utrhnout.Koukněte pod auto,pohybte výfukem,uvidíte,co je tam poškozené,odřené,jedině vizuálně zkontrolovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]