Dnes jsem vyjizdel z parkoviste a sjizdel z obrubniku, musel jsem rychle jelikoz byl na hlavni ulici provoz. Ozvala se jakoby plechova rana od zadni napravy, nevite co to mohlo byt? Ze by nejakym zpusobem narazil spodek auta na obrubnik pri sjizdeni je asi blbost ze? Diky.
Pokud jsi sjížděl s 15 cm obrubníku, pak je to i možné. Při prohoupnutí auta mohl zadek "škrtnout" o obrubník/chodník. Pokud tomu tak není, nezbývá, než hledat, nejspíš nějaký mírně uvolněný plech na podvozku.
asi vyfuk priste sjizdej jako clovek, ne jako zvire
lukasz
Ja jsem se samozrejme snazil sjizdet co nejpomalej predek skoro vubec nebouchl akorat ten zadek jsem trosku pustil tak to bouchlo a ozval se ten zvuk, myslite tim ze vyfuk strejchl o obrubnik nebo ze jak to bouchlo tak proste zavibroval nebo tak neco?
Ono se nemuselo ani nic utrhnout - sám mám podobnou zkušenost se OII - konkrétně sockaverzí Tour, kterou nás oblažil před lety šéf firmy. To auto bylo ošizený i na zadních pružinách - při stejném zatížení byla o pěkných pár cm níž než OII. Tak jsem sjížděl přesně stejným způsobem a škrtl jsem ne výfukem, ale prolisem pod kufrem, kde je rezerva. Takže první cesta vedla do servisu a nechal jsem tam dát silnější pružiny .
Já ty pružiny měnil taky na fungl autě. Je ale pravda, že jsem, jakožto servisák, vozil v kufru vercajk. Ale OII má poměrně velký zadní převis a proto je na tohle náchylná. Je ale taky pravda, že při tom drcnutí auto žádnou škodu neutrpělo.
Ja mam octavku, mam najeto teprve 1200 km, takze pruziny budou predpokladam dobry. A mohla nejak ovlivnit rychlost sjizdeni to jestli jsem skrtl nebo ne? Bylo by pri rychlejsim sjeti auto niz v prohoupnuti diky vetsimu narazu? Snad se nic nestalo nerad bych hned po mesici jel do servisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.