Nejste přihlášen/a.
Jak umýt okna auta když je taková zima?Nechci okna utírat jen papírovou utěrkou jak někdo radí.Na karoserii se raději neptám,protože by jste mě vynadali,že se to v zimě nemyje.Ale mám nasolenou tresku místo auta.Také máte prosolené auto?
když bych okna umyl a vyjel na cestu o délce 35 km to by mě to nemuselo zamrznout,když bude vyhřátě auto?
Mám směs do ostřikovačů nalitou v rozprašovači, nastříkám to na okno a vyčistím papírovou utěrkou. Stejně postupuji i u zrcátek, světel a značek.
Jinak moje černé auto je teď spíše stříbrné, uschlá sůl je všude
A dá se to umýt i teplou vodou, ono to hned tak nezmrzne. A než to stihne zmrznout, tak už mám sklo utřené do sucha.
Okna myju stěrkou u pumpy, auto myju naprosto běžně na samoobslužné myčce (WAP) a to i v zimě. Pochopitelně, v -20°C to nejde, ale zase v tak silných mrazech není proč auto mýt, jelikož není čím ho zacákat, vše je umrzlé. Zato při teplotách okolo 0 to myju i několikrát do týdne.
V takovým mrazu auto nemeju,ale když je normální zima do -2 tak meju úplně klidně a je to i potřeba,zbavit to auto těch slaných sr** Naplánuju to tak že je pak někam cesta,proudící vzduch vodu vyfouká a nic nezamrzne.
Paírová utěrka ano,ale rozhodně ne na špinavý sklo,to sklo musíš prvně umýt a až potom vysušit tím papírem. Když to budeš škrábat takto,sklo si lehce poškrábeš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.