Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Turbodmychadlo uprava

Od: pep* odpovědí: 2 změna:
Chtel bych se zeptat, zakoupil jsem.vetsi turbo a chtel bych ho vyuzit na experiment (tryskovy motor). Jak je turbo spojene, dalo by se cast pootocit, aby vytlak sani a vstup z vyfuku do turba smerovali jednim smerem?
Dale jsem se chtel zeptat na mazani? Z jedne strany je tam dirka se zavitem pro privid oleje a z druhe strany vetsi dira na prirubu, kudy jde z turba.. musi byt vstup dole a vystup nahore, aby byl prostor v turbu neustale naplnen olejem, nebo ma byt vstup nahore a olej ze zdola vytikat, ze olej pouze protece.. na prvni fotce je videt vystup oleje a na druhe fotce je videt vstup, i objimky pro rozebrani turba.

Turbodmychadlo uprava
Turbodmychadlo uprava #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na tvoje otázky neodpovím. Pro mne je to co chceš vyrobit blbost a zahrávání si sezdravím a životem.

Akorát bych tě požádal, pokud to stvoříš a budeš natáčet (pro budoucí prezentaci), tak abys to natáčel od začátku až do konce a ještě o pár minut déle.

Taky jsem viděl takové video-výtvory, které se roztočí, začnou z nich šlehat dlouhé plameny, pak se celé zařízení rozžhaví do červena a pak kupodivu video končí.

Tvoje turbo vypadá dost velké, takže jestli ho roztočíš nad otáčky na které bylo nevržené, tak to materiál nevydrží a oběžné kolo se rozletí. Pokud praskne i ten vnější plášť, tak ...

jenda2*
hodnocení

0x

Pootočit to půjde, pokud je střed připevněn otočně. Chtělo by to fotku ale vypadá to podle této, že ano. Rotační část turba je mazána tlakovým olejem, což vytváří olejový film, na kterém plave hřídel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]