Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centralni zamykani

Od: meart odpovědí: 1 změna:
Zdravim Vas, poprosim o radu, treba nekdo bude vedet... jedna se o opel astra f rok 1997 1,6 16vPokusim se jednoduse popsat situaci ktera nastala. Astra prestala zamykat centralne. Mam dva klice bez DO. Fungovalo to klasicky ze prednimi dvermi na obou stranach se zamykalo a odemykalo cele auto. Vse fungovalo bez problemu az donedavna. Nevim zdali to muze byt zpusobeno mym nesvarem se zamykat v aute. Jako kazdy den jsem klasicky otevrel klicem, otevrely se vsechny dvere vcetne patych. Pak jsem zevnitr zamackl behem jizdy cudlik a vse se zamcelo. Po dojeti do cile a vytazeni cudlu uz se otevrely jen moje dvere. pri vytazeni cudlu je slyset ve vsech dverich snaha motorku o otevreni ale dvere zustavaji zavrene. Stejne tak pri zamykani a odemykani klicem zvenku. Zajimave je ze pokud se snazim zamknout od ridice tak se zamknou jen ridicovy dvere u ostatnich to klapne ale nezamknou, kdezto kdyz chci vzapeti odemcit tak je ticho. Jdu na druhou stranu a tam je to presne naopak pri odemceni klapnou motorky ve dverich ale pri zamceni ne. Prijde mi jako by byl central nejak zblblej. Soude dle toho, ze nadrz zustala odemcena bych rekl, ze central byl naposledy odemceny nez to zacalo blbnout, coz je v rozporu s tim co jsem psal vyse. Zkousel jsem ruzne varianty vytahovani a zamackavani cudlu i zamykani a odemykani klicem, ale vzdy vysledek stejny jen v motorcich cvakne jako by se zamcelo nebo odemcelo ale cudle nechodi. Ani u nadrze ani u patch dveri. Zkousel jsem vyndat pojistku, odpojit baterii v domneni ze se to srovna ale nic. Ve svazcich bych problem nejspis nevidel protoze cvakaji vsechny dvere. Tento problem se projevil uz kdysi asi pred 8 lety v lete, ale tak nejak se sam vyresil nebo uz nevim cim to bylo. Doted byl klid. Neznate nejaky zpusob jak toto vyresetovat nebo nastavit? jestli to vubec jde. Tim zamackavanim cudlu ve dverich bych rekl, ze jsem to nejak rozhasil? meli byste nejaky tip? nebo setkal se nekdo z vas s timto problemem? Moc dekuji za pripadne rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Problém bejvá v samotným zámku řidiče sou vněm mikrospinače a ty to maj za ta léta za sebou a pak to zlobí zámek bych vyndal rozebral a vyměnil je
Skoukni pro jistotu i kabeláž mezi dveřma múže bejt dolámanej nákej vodič a pak je taky problém

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]