Dobry den,vysvetlil by mi nekdo smysl pouziti pletence na vyfukovym potrubi? Koukal jsem na auto me pritelkyne jen abych vedel stav zespodu a jestli ma kryt motoru,jelikoz jsem spekuloval proc je za jizdy tak slyset motor a co jsem si vsiml tak pletenec uz neco pamatuje takze ma v sobe vetsi mezery v pletení nez novy coz asi bude mit vliv na hlucnost ale nechapu proc ho tam davaji,podle me to pak jen simuluje deravy vyfuk..
Pletenec by měl bejt pružný člen dává se před katík A vlnovec je dle mě taky pružný člen výfuku ale neni opletenej je plechovej či mosaznej maj ho v originálu třeba oktávie či felicie a najdem je hned pod přírubou prvního dílu vejfuku de fakto u výfukových svodú Obojí by mělo mít stejnej smysl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.