Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dal jsem aditivum do nafty na cca 40l asi 2násobek, než je dle návodu potřeba. Asi to ničemu nevadí? Nesprávně jsem odečetl návod. Až budu na cca 1/2 nádrže, tak bych to dotankoval, čím by se to množství aditiva naředilo.
Ono je trochu velký rozdíl neředěný VIF a VIF naředěný v naftě! To je stejné jako některé koncentráty nemrzky-neředěné zamrznou jako voda ale po naředění až po ccadvojnásobném překročení zámrznosti!
Jinak do předkomůrkáče jsel lil na nádrž ropy 5l benálu a půl litru lihu (60l nafty,5l N95 a líh),nyní doHDi90 jen VIF a viz odpo na jiném vláknu!
o to ale vubec nejde.. spíš je otazka jak to dostat z plechovky a jak rozmíchcat.. vozit pixlu před topenim a pak to tam rychle nalit a doufat :D
Nemusí se nic míchat při tankování se hezky promísí.jen je třeba nalí před zahájemím plnění!Jinak pže jsem na něj zapomněl,tak jsem předevčírem nali 3 odměrky (na 30l jestli se nepletu) do půl litru nafty a to nalil do nádrže, pak jsem , stoupnul na práh a trošku auto pohoupal,díky hydru není problém jako u metalique!Ono nakonec i za jizdy s to hezky n nádrži promíchává.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.