Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s olejem OLEOBLITZ

Od: dominik® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s olejem Oleoblitz PULSAR S TECHNO 5W-40 5L?

Splňuje normu 505.01

Mám motorizaci 1.9 TDi 74kW PD. Děkuji za info.

Zkušenosti s olejem OLEOBLITZ

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Olej neznám, ale fakta jsou o výrobci zajímavá - pozitivní. Má historii od roku 1910.

Od konce roku 2007 je Oleoblitz součástí skupiny Petronas Lubricants Italy po prodeji skupiny FL Selenia společnosti Petronas .

hodnocení

Děkuji za rychlou odpověď.
Budu měnit olej, tak jsem se chtěl zeptat jestli je možné tento olej použít když splňuje moji normu a ještě k tomu je za vcelku přijatelnou cenu než ostatní oleje, ale zase nechci použít nějaký neprověřený olej.. to si radši připlatím.
sollik*
28.02.18 10:58

Cena?

výtka
Upozornění od administrátora 28. 02. 2018 11:02:17
hodnocení

Mě se zdá docela dobrá. Když hledám ostatní oleje v normou 505.01 tak většinou nejdou pod 600,- Kč za 5l.

hodnocení

0x
Taky mi ten olej nic neříká ale normu pro PD motory splnuje tak by neměl bejt problém
Já ted chci zkusit olej od Parama
iolej.cz/...

hodnocení

0x
Q8 formula Excel se cenové taky dá.

hodnocení

Děkuji za odpovědi. Teď koukám na ten Q8 a ten nevypadá špatně.
Asi do něj půjdu. Děkuji za tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]