Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chladici kapalina

Od: pavla7 odpovědí: 8 změna:

zdravim, prosim o pomoc pred dvema tydny sem dolivala chladici kapalinu a dnes sem koukala a ctvrt ty nadrze mi zmizela a porad mi sviti kontrolka chladici kapaliny a jdemi az do cervenych hodnot

co stim musim do servisu?

dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemusíš do servisu.. Musíš dolít chaldicí kapalinu.

A hlídat si to a servis není od věci, měli by zjistit, kde dochází k úniku.

hodnocení

2x

pokud ti kapalina ubývá a ty nevíš proč a ani nejsi schopna to sama zjistit musíš najít někoho kdo rozumí autům a je schopen identifikovat problém popřípadě to přímo svěřit servisu

může to bejt maličkost v podobě netěsné či prasklé hadice chlazení nebo to může bejt i závažnější problém v podobě prasklého chladíče či nefunkčního termostatu nebo to může bejt průšvih v podobě vadného těsnění pod hlavou

hodnocení

2x

Tak,a co to je za auto?Není důležité před jakou dobou jste dolévala ale kolik jste ujela?Čtvrt nádržky je kolik litrů?Do červenýh hodnot vám jde ručička teploměru?Jestli jo tak to není moc dobré ještě když tak mrzne.Vidím to na vodní pumpu nebo hlavu motoru

doplněno 27.02.18 20:39:

tak to je docela dost.Musí se zjistit kama se ztrácí.Buď někama teče -netěstnost.Ale k vzhledem k tomu že vám jde ručička do červeného tak to vidím že se buď vypaří-termostat,vodní pumpa nebo jde do válců (výfuku),oleje a to značí problém s hlavou.Takže asi zajeďte do servisu

pavla7
hodnocení

je to peugeot 206

pavla7
hodnocení

ujela sem asi 150km a asi 0,5 litru nadrže je pryč..

jabraka*
hodnocení

2x

Pokud jsou velké mrazy,doleje se kapalina do -30stC.Pokud mrazy odejdou,pak se doleje jen ztracená voda.Chladicí kapalina se může ztrácet netěsnostmi ven,pak se musí někde objevit loužička pod autem.Nebo se ztratí do mototoru,pak se objevuje bílý kouř,páry od výfuku.Pokud se voda neobjeví v oleji.

JABRAKA

hodnocení

0x

Jen tak mimo soutěž-Proč jste před 2 týdny dolévala chladicí kapalinu?Najednou se ztratila? Nebo naopak jste dolévala po pozdní výměně kapaliny?S motory od PSA (Peugeot a Citroen ,staršími) mám zkušenost ,že pokud se DOBŘE neodzvdušní tak se neustále ztrácí kapalina!Ještě upřesněte žádané a motor (předpokládám klasická kubatura pro Dvěstěšestého, což je 1,4l popř ještě 1,1l (

pavla7
hodnocení

protoze pred 2 tydny mi kontrolka sla do cervenych hodnot tak sem mi pritel kouknul na chladici kapalinu a ta nadobka byla prazdna ... a mam 1.4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]