Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dacia logan

Od: dacia odpovědí: 19 změna:

Dobrý večer. V autobazru jsem našel Daciu Logan 1.6 benzín 2009 najeto 170 k km za 80 000 Kč. Auto bude sloužit jako provník na stavbu roční nájezd cca 30 000 Km. Co se týče interieru je téměř netknuté(pro me celkem nepodstatné). Koroze nikde (což mě hodně udivuje). Kastle bych řekl že vypádá celkem slušně (nemá vůle v kolech, tlučite ok) Má komplet servisku a je dotažené z SRN. Na auto se mi půjde ještě kouknout mechanik. Ale rád bych věděl vaš nestarný názor na tento vůz, na co si dát ještě pozor atd.

Předem děkuji za odpovědi.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak po 8 letech zkušeností z provozu Dácie Logan MCV bych další MCVéčko s tímhle nájezdem do 60.000,-Kč bral. Dráž ani náhodou. ať si to prodejce prodá, kde chce. Jen pokud je to 16V, pak bych přidal 5 - 7 tisíc Kč. Tečka.

hodnocení

0x

Dovolím si pasovat se na skoro znalce Dácií. Jezdím na nich už cca 11 let a jsem naprosto spokojený. Takže doporučím s jednou výhradou: Dacia Logan sedan 9 let stará se 170.000km je za 80.000,-Kč zatraceně drahá. Rozuměl bych ceně 50.000 a méně. Jinak upřesni typ, možná, že mi nějaké informace chybí.

Když budeš mít zájem, doplním zkušenosti z mého používání Dácií.

dacia
hodnocení

No je v combi, má tažné zařízení.

Takže ne kombi, ale MCV, že? Pak je to trochu jinak, ale ta cena by se měla pohybovat kolem 60 - 65 tisíc Kč. 80 tisíc je pořád moc.

dacia
hodnocení

Ano MCV. No já nevím, cenově mi ty ceny přijdu Ok v porovnání s SAuto, Bazoš, S bazar. *nevi* Ale zkusim se na ceně s prodejcem dohodnout.

mathew
hodnocení

0x

Bez ohledu na stav je to drahý. Když uděláte nutný servis, dáte tomu nové gumy, brzdy tak už máte za ty peníze skoro novou...

hodnocení

0x
Nova stoji 200k , ojeta 9roku 80k? To se mi zda moc penez.
krtek66

jo kdyby těch 80k dal s tím autem ten co to prodává...tak bych si je vzal a auto dal hned do šmelcu a ještě měl 500,- za vrak:-D;)

sollik*

Krtku máš nějakou špatnou osobní zkušenost s Dacií, nebo jen hloupě plácáš?

krtek66

ano mám...už jsem to psal v x tématech..nebudu se opakovat

A s kterou tou Dácií máš tak špatné zkušenosti? Promiň, nechce se mi prohledávat fórum a hledat tvoje zkušenosti s Dáciemi.

hodnocení

0x
Ono i těch 60tKč se mi zdá moc peněz.
Na trhu je spousta Loganu se 100tkm a stojí méně.
doplněno 28.02.18 17:49: Uznávám, že jsem přehlédl, že je to MCV...ale i tak mezi 60-70 tKč je z čeho vybírat.

Loganů ano, ale MCVéček NE.;)

krtek66
28.02.18 14:25

..chyba

hodnocení

0x
A to ještě není jasné jestli už to má české doklady nebo je to na německých. V tom případě když necháš udělat základní servis po koupi = rozvody, náplně , filtry. Jsi s převodem na 100 tisících a to je celkem hodně i kdyby to auto bylo jinak úplně v pořádku.

Nesmysl. Rozvody, náplně a filtry na Loganu (včetně MCV) a převod k tomu běžně nepřelezou 10 - 12.000,- Kč. Nevím, jakým prapodivným způsobem jsi došel k těm celkovým 100.000,- Kč*sok*

A co stojí převod z německých papírů a dovozní STK? Furt si myslíš že jsem daleko mimo mísu?

Totaku, vychladni! Uvědom si, že jsi v EU. Dovozová TK už skoro rok neexistuje, zrovna tak, jako nějaký super poplatek za převod "z německých papírů na české". Takže jsi hóóódně daleko mimo mísu*smich*

Stálo by zato si občas něco přečíst;)

dacia
hodnocení

No co se dokladů týče stačí jen přihlásit. Má udělanou novou STK. Konečná cena je za 80 000 Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]