Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. V autobazru jsem našel Daciu Logan 1.6 benzín 2009 najeto 170 k km za 80 000 Kč. Auto bude sloužit jako provník na stavbu roční nájezd cca 30 000 Km. Co se týče interieru je téměř netknuté(pro me celkem nepodstatné). Koroze nikde (což mě hodně udivuje). Kastle bych řekl že vypádá celkem slušně (nemá vůle v kolech, tlučite ok) Má komplet servisku a je dotažené z SRN. Na auto se mi půjde ještě kouknout mechanik. Ale rád bych věděl vaš nestarný názor na tento vůz, na co si dát ještě pozor atd.
Předem děkuji za odpovědi.
Dovolím si pasovat se na skoro znalce Dácií. Jezdím na nich už cca 11 let a jsem naprosto spokojený. Takže doporučím s jednou výhradou: Dacia Logan sedan 9 let stará se 170.000km je za 80.000,-Kč zatraceně drahá. Rozuměl bych ceně 50.000 a méně. Jinak upřesni typ, možná, že mi nějaké informace chybí.
Když budeš mít zájem, doplním zkušenosti z mého používání Dácií.
Takže ne kombi, ale MCV, že? Pak je to trochu jinak, ale ta cena by se měla pohybovat kolem 60 - 65 tisíc Kč. 80 tisíc je pořád moc.
Nesmysl. Rozvody, náplně a filtry na Loganu (včetně MCV) a převod k tomu běžně nepřelezou 10 - 12.000,- Kč. Nevím, jakým prapodivným způsobem jsi došel k těm celkovým 100.000,- Kč
Totaku, vychladni! Uvědom si, že jsi v EU. Dovozová TK už skoro rok neexistuje, zrovna tak, jako nějaký super poplatek za převod "z německých papírů na české". Takže jsi hóóódně daleko mimo mísu
Stálo by zato si občas něco přečíst
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.