Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia - nejdou otáčky, dobíjení

Od: zogi odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
teĎka jak je venku zima se mi stalo, že jsem jel a normálně za tepla mi auto nechtěl jít do otáček. Mám 1.3 MPi v plynu pofacelift. Když jsem odpojil subwoofer, vypl topení a světla tak motor šlapal normálně. Stalo se vám to už někdy? čím by to mohlo být, alternátor? Předem děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zamrz palivovej filtr kdys ho měnil naposled? Jestli nevíš začni u něj

zogi
hodnocení

no právě palivák mě napadl, ale mně spíš přijde že to bude tou elektrikou, ale nechápu jak. Dělá to jak na benzín tak na LPG, když běží topení, světla, a třeba rádio tak prostě to auto skoro nejde a když pustím plyn tak chípne, když jedu bez světel a bez elektriky tak to nedělá.

hodnocení

0x
Zkontroluj konektory u pojistkový skřínky jestli to tam nehnije a jukni do prúchodky u zadních pátých dveří jestli tam mezi sebou nezkratujou kabely
Další bordel by mohla dělat zásuvka TZ pokud ho máš namontovaný
zogi
hodnocení

Děkuji, závada objasněná, u - na baterce nebyl mínus ukostřenej, prostě to upadlo :D tak jsem tam udělal novou kostru a už jde normálně jak má :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]