Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám vw golf 4,1.9tdi,81kw,r.v.98.Na budíkách mi začalo svítit ABS i červený vykřičník zajel jsem na garáž a rozdělal jsem patici s 30kama motorovýma pojistkama.pojistky jsem zdrsnil svorky očistil,rozdělal jsem i ten 3pinový konektor co je za těma pojistkama střikl jsem do něho WD.Všechno jsem poskládal tak jak bylo,chci nastartovat žhavení svítí,ale motor jenom točí a nechytne.Ještě přitom točení motoru mi problikla kontrolka oleje.Nafta v hadičkách se hýbe,ale ted nevým jestly mi cvaklo relátko.Zná někdo tento problém?Díky.
0x
Žhaviče proměřit popřípadě vyndat a skusit přímo na baterii zda žhaví pokud ne dát všechny nové
doplněno 26.02.18 19:13:
no a máš prověřené že ti de na žhaviče napětí a že skutečně všechny žhaví?
to co myslíš je relé 109 když je vadné neproblikne kontrolka žhavení
co palivovej filtr nezamrzl ti? zkus ho ohřát třeba fénem
doplněno 27.02.18 14:10: Jukni na chcípací klapku jestli neni tuhá a nezústala zavřená
Žhaviče jsem měnil před 14 dni,všechny za nové.I ze starýma jsem nastartoval(a to všechny byly K.O.)Odzkoušeno přes start.kabely.Myslel jsem,že by to mohlo být to relé-palivového čerpadla resp.žhavení,ale to by mi neukazovala kontrolka žhavení.
doplněno 27.02.18 04:38:
K tomu žhavení,všechny 4 odzkoušené a najely krásně hned.A baterie měla 12.94A,startér bez problému točí.Zkusím ještě to čidlo.
doplněno 27.02.18 05:20:
Ještě abych nezapoměl,když jsem dojel na garáž měl jsem rezervu tak jsem dolil asi 10l nafty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.