Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychle klesá teplota auta

Od: adela* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím vás ,mám auto(Audi A4) dneska jsem jsi všimla, že po ujetí cca 30 km se mi podle teploty auto zahřálo, ale na chvilku jsem zastavila a nevypínala motor a i přes to mi teplota klesa, a zdá se mi že auto ani netopí tak jak topilo.

co může být příčinou?
může to být např termostat? jak to prosím zjistit, co je za chybu

děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
V týhle zimě kdy je teplota dost pod nulou a pokud je auto na naftu tak když auto klape jen na volnoběch tak mam zkušenost že teplota padne i o 10 stupnú
Pokud teplota padá i za jízdy bude to na výměnu termostatu
adela*
hodnocení

super děkuji za odpověď

mathew
hodnocení

0x

V tomhle mrazu normální. Já jsem jel včera v -12°C z kopce teplota na kopci 90°C a pod kopcem asi 50°C*smich* Takže to neřeš.

tomas1123
hodnocení

0x

Vždycky jsem žil v tom, že auta mají dva okruhy. Malý a velký...tedy auto se zahřeje na třeba cca 60C, tím se sepne velký okruh, tedy teplota spadne a pak zase roste na průměrných 90C

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]