Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost na dálnici

Od: kuba74 odpovědí: 10 změna:

Zdravím,chci se zeptat co mi hrozí na postih když jsem překročil rychlost na dálnici o 40km/h,podotýkám že takhle normálně nejezdím,jen dnes mě vyprovokoval jeden debil co se na mě začal lepit tak jsem na to šlápl,no ale za mnou jel v dálce superb a já se bojím že to třeba byla policie a změrila mě i když za mnou jel ten sprominutím debil takže si myslím že by nejdřív vzali jeho ale jen se ptám co za to je za postih nikde jsem nic pořádně nenašel

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud by to byla policie, tak Vás předjede a skásne hned, aby předešla papírování.

Buďte klidný, nic se nestalo.

(Vy se necháte vyprovokovat debilem? To jste tak labilní? Proč to byl debil?)

rqere

Taky mi zarazil ten důvod, o ledačem to vypovídá...

hodnocení

1x
Pokud tě neslovili na místě a nedali ti pokutu není třeba se stresovat

hodnocení

0x

Viz §125c, odst.1, písm.f), bod 2 z. č. 361/2000Sb, sankce 5.000 - 10.000,-Kč podle § 125c, odst.5, písm.d) téhož zákona.

Ovšem pokud Tě nezastavili a nepokutovali na místě, je pravděpodobnost následné sankce nepatrná.

kuba74
hodnocení

hmm,amohu se ještě zeptat když nemají fotku řidiče tak mi to stejně nemůžou dokázat že jsem to řídil já nebo?protože mi si auto půjčujem navzájem ale je pravda že je napsané na mě

Pak ti hrozí pokuta za správní delikt podle §125f, odst.1 zákona 361/2000Sb. Sankce je ve výši 1.500 - 2.500,-Kč, viz §125c, odst.5, písm.g) téhož zákona.

mathew

Nehrozí, protože Superb není automatické záznamové zařízení

Hrozí, přečti si §125f, odst.2, písm.b) z. č. 361/2000Sb.

hodnocení

0x

Nic , ten sup by vas bral hned.

mathew
hodnocení

0x

O tom, kdo je debil by se dalo spekulovat. Kdyby ti chtěli dát pokutu tak to udělají hned, protože ted by to museli dokázat(radši se na to vykašlou). A pokud máš hned bobky tak jezdi podle předpisů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]