Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povolení ruční brzdy

Od: marty* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.Nevíte kde se prosím u VW-tourana povoluje ruční brzda?Se mi trochu hřejou zadní kotouče.Jak jsem tu tenkrát tu psal že mi to někdy píská brzdy.Mám nový destičky a koutouče.Tak asi hlavní příčina bude, že mám moc přísnou ruční brzdu,Ručka mi už zabírá na prvním zubu, tak si myslím, že je moc přísná.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Hele ty přísná brzdo, auto máš v pořádku tak jezdi a nemel...
Náboj kola se zahřívá od ložisek, kdyby ti drhly destičky o kotouče, po pár kilometrech bys je měl tak rozpálený, že by se ti z nich kouřilo...

Keby sa náboje nahrievali od ložísk,tak všetka vazelína vytečie a ložiská sa zaškvaria.

marty*
hodnocení

Tak že to je v pořádku?I když mi to někdy pískne?když jedu pomalu?Ahoj Brzda

vernon
Samozřejmě. To popískávání časem zmizí.
marty*
hodnocení

Tak díky za radu.*palec*

hodnocení

0x
Většinou musíš vyhodit vzadu popelník za ručkou a tam je matice. Jde o to aby se ti páky na třmenech vracely na doraz. Vyzkoušej po jízdě kdy nebudeš moc brzdit, jestli nejsou kotouče horké.

hodnocení

0x

Najprv si skontrolujte či ručná brzda dobre vracia na strmeňoch.Ak áno,tak by som ju trochu povolil.Miesto kde sa to robí neviem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]