Nejste přihlášen/a.
zdravim.
Bude pri prepisu vadit ze kupni smlouva (ojety vuz)i plna moc bude vypsana na moje jmeno.ale zmena v technicaku / zapsani noveho majitele bude na dceru ktera bude fyzicky pritomna.
ona pri koupi nebude,tento tyden je mimo a byla by tam na dve veci ![]()
doplněno 21.02.18 06:20:
jeste dotaz k zelene karte.Kdyz pojistim pres internet maji napsano ze kartu posilaji ihned v priloze.to staci karta vycisknuta doma na tiskarne?
0x
Nebude problém, páč máte asi ověřenou plnou moc od osoby zapsané v techničáku, abyste mohl nechat provést změny v registru. I když nevím, co jste vše napsali do plné moci. Kupní smlouvu nemusíte předkládat, je to zbytečné.
doplněno 21.02.18 07:28:
To bude dobré, vše dopadne OK. Kupní smlouvu nedávejte, nepotřebují ji.
plnou moc jsem nasel na netu.prikladam do prilohy.bohuzel neprilozim nejde .zkusim zkopirovat.
Plná moc k přepisu motorového vozidla
Já .............................................., RČ / IČ................................, bytem........................ .................................................................., zplnomocňuji tímto ............................... ........................................, RČ. ......................., bytem.............................................. .........................................................k veškerým úkonům na odboru dopravy v .................. ohledně vozidla SPZ ........................
V .............................. dne ..............................
Plnou moc přijímám dne .......................................
.............................. .............................. zmocněnec zmocnitel
- Plná moc k přepisu vozidla a ZTP
- Plná moc při prepisu
- Plná moc při přepisu vozidla-formulář
- Co dělat při koupi auta od někoho
- Přepis vozu bez ucasti noveho majtele
- Plná moc
- Jak postupovat když kupující nepřepsal auto
- Přepis vozidla
- Jak převést auto na nového-neznámého majitele
- Jak se ověřuje plná moc na přepis vozidla?
- Je tato formulace správná?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.