Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uber - rezervace dopředu

Od: elisa24® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, četla jsem, že si Uber jde zarezervovat dopředu, že přijede v rozmezí 15 minut. Když ho potřebuji na konkrétní hodinu, aby tam opravdu byl, je tam někde možnost napsat, ať tam těch 15 minut počká? Aby neodejel... A také jsem četla, že když zrovna žádný nebude poblíž, tak se rezervace nenaplní. Může se to stát i v Praze? Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sice nejsem taxíkář v Praze, ale jen v malém okresním městě, ale jestli je to, co vy a předchozí rádce píšete o Uberu, tak ať se jdou raději s rezervacemi bodnout.

My bereme rezervace běžně, na konkrétní čas a čekáme +5 minut. Je výjimečně se nám stává, že zákazník nedorazí ve sjednaný čas a že rezervaci nenaplníme se nám stane tak 1x za rok.

Zaručit rozmezí rezervace 15 minut a po 5 minutách odjet a ještě si účtovat přistavení je sprostá prasárna.

anonim*
hodnocení

2x

Dobrý den, Uber Vám nezaruči že bude na místě. Když řidič přijede na místě tak čeká 5 min, potom má nárok zrušit jízdu a naučtovat si dostavení vozu 55kč

hodnocení

Dobře, děkuju. A taxi tam na 100 % bude na tu minutu, co si to zarezervuju, + mu můžu říct, ať na na mě třeba max 5 minut počká?

mate59

Objednaný taxi tam bude přesně a 5 min. počká.

Na 100% není skoro nikdy nic. Ale za nás mohu říci, že tam býváme celkem přesně. Těch 5 minut je naše benevolence, protože ten, kdo si taxi zarezervuje, by měl taky na ten čas přjít. Pokud chce přijít o 5 minut déle, měl si taxi rezervovat na tu dobu, kdy chce přijít. A většina našich zákazníků už to zná a respektuje. Vysvětlili jsme jim, že svým zpožděním omezují další zákazníky v pořadí a většinou to chápou.

hodnocení

Děkuju, samozřejmě že se tam budu snažit být na čas, ale jde mi o to se dostat co nejrychleji z jedné budovy školy do druhé a jestli se hodina přetáhne, neovlivním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]