Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, četla jsem, že si Uber jde zarezervovat dopředu, že přijede v rozmezí 15 minut. Když ho potřebuji na konkrétní hodinu, aby tam opravdu byl, je tam někde možnost napsat, ať tam těch 15 minut počká? Aby neodejel... A také jsem četla, že když zrovna žádný nebude poblíž, tak se rezervace nenaplní. Může se to stát i v Praze? Děkuju
Sice nejsem taxíkář v Praze, ale jen v malém okresním městě, ale jestli je to, co vy a předchozí rádce píšete o Uberu, tak ať se jdou raději s rezervacemi bodnout.
My bereme rezervace běžně, na konkrétní čas a čekáme +5 minut. Je výjimečně se nám stává, že zákazník nedorazí ve sjednaný čas a že rezervaci nenaplníme se nám stane tak 1x za rok.
Zaručit rozmezí rezervace 15 minut a po 5 minutách odjet a ještě si účtovat přistavení je sprostá prasárna.
Dobře, děkuju. A taxi tam na 100 % bude na tu minutu, co si to zarezervuju, + mu můžu říct, ať na na mě třeba max 5 minut počká?
Na 100% není skoro nikdy nic. Ale za nás mohu říci, že tam býváme celkem přesně. Těch 5 minut je naše benevolence, protože ten, kdo si taxi zarezervuje, by měl taky na ten čas přjít. Pokud chce přijít o 5 minut déle, měl si taxi rezervovat na tu dobu, kdy chce přijít. A většina našich zákazníků už to zná a respektuje. Vysvětlili jsme jim, že svým zpožděním omezují další zákazníky v pořadí a většinou to chápou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.