Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklápění zrcátek

Od: marty* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat:mám volkswagen Touran rok výroby 2009, Typ facelift a viděl jsem, že tento model má i sklápění předních zrcátek,Ale dnes jsem se díval u mě a nenašel jsem v nastavení v autě tuto funkci.Asi je nemám sklapovací když zamknu auto.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na staré C5 (rok 2004) to mám - a na zimu je dobré to vypnout - stačí trochu sněhu/ledu a motorek si odrovnáte. Radši jsem měl klasiku manuálně sklopnou...

hodnocení

1x

Tak koncernovky jsou pověstné tím, že v základu mají z výbavy tak akorít volant a šaltrpíku. Takže je více než možné, že prostě Vaše auto tuto funkci ani nemá.

mathew
hodnocení

0x

Asi jsi za ně nepřiplatil. Pokud je v nich motorek tak by to možná šlo vyřešit, ale pokud v nich není ani motorek tak to jde sice taky vyřešit, ale už to bude za dost peněz

rqwq
hodnocení

0x

Jestli se dotaz netýká jen elektrického sklápění zrcátek, tak soudobé auto, u něhož by nebylo možné zrcátko sklopit rukou směrem k oknu snad ani neexistuje. Je možné, že při delší době nesklopení v kuse mechanizmus zatuhnul natolik, že se může i zdát, že to nejde. Některá auta umožňují v omezené míře sklopení i na opačnou stranu, to jako prevenci utržení při zavazení při couvání, lze to tedy s citem "rozhýbávat". V opacné poloze nebývá aretace.

krtek66
hodnocení

0x

opiš si do generátoru výbavy ten kód co máš např. v kufru pod kobercem a vyjede ti to komplet výbavu se kterou to auto vyjelo z pásu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]