Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat:mám volkswagen Touran rok výroby 2009, Typ facelift a viděl jsem, že tento model má i sklápění předních zrcátek,Ale dnes jsem se díval u mě a nenašel jsem v nastavení v autě tuto funkci.Asi je nemám sklapovací když zamknu auto.
Na staré C5 (rok 2004) to mám - a na zimu je dobré to vypnout - stačí trochu sněhu/ledu a motorek si odrovnáte. Radši jsem měl klasiku manuálně sklopnou...
Jestli se dotaz netýká jen elektrického sklápění zrcátek, tak soudobé auto, u něhož by nebylo možné zrcátko sklopit rukou směrem k oknu snad ani neexistuje. Je možné, že při delší době nesklopení v kuse mechanizmus zatuhnul natolik, že se může i zdát, že to nejde. Některá auta umožňují v omezené míře sklopení i na opačnou stranu, to jako prevenci utržení při zavazení při couvání, lze to tedy s citem "rozhýbávat". V opacné poloze nebývá aretace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.