Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio a věc co drží v autě atobaterii

Od: karel44® odpovědí: 2 změna:

Ahoj přátelé,

prosím o radu. Nejprve, jak se jmenuje to co drží autobaterii na svém místě? Je tam nějaký držák a šroub. To vlastně drží baterii aby za jízdy se nehýbala. Ten jsem dnes zlomil...je dost starý...potřebuji sehnat novej, ale budu muset nejspíše odvrtat tu část...proto potřebuji někomu vysvětlit co s tím mám, aby mi poradil.

Dále: Mám staré autoradio...přestalo fungovat a tak si chci koupit nové rádio, ale nevím jaké. Resp. jak napsat do prodejny, že chci rádio, když neví, jaký mám konec. Res. každé rádio má asi jiný zdroj nebo tu koncovku, kde se to sepne...viz foto...tak něco. Myslím toto, jak se jmenuje.

Děkuji Vám velice za radu. Karel

Rádio a věc co drží v autě atobaterii

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No, a ta fotka autoradia je to co jste měl v autě? Jestli jo tak tam máte klasické ISO připojení takže když nebude mít autoradio toto připojení tak koupíte ISO konektor na vaše nové radio

mathew
hodnocení

0x

Držák baterie... asi vím co jsi urval, ale žádný lepší název pro to nemám

Když jim napíšeš co přesně máš za auto tak to bude mnohem jednodušší pro obě strany

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma iso konektor

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]