Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emise - data

Od: ratlik odpovědí: 5 změna:

Ahoj, nezná někdo nějakou stránku, kde by byly napsané přehledně limity pro splnění emisní kontroly? Prostě ty údaje co dostanete napsané na papíru z emisní kontroly(předepsané volnoběžné otáčky atd.) a nejsou ani ve velkém techničáku... Našel jsem jenom stránky, kde je napsané všechno kromě tohoto a na stránkách automobilek jsem to sice nějak moc nehledal, ale hledat tam nějaké přesné údaje je stejně marné, protože se tam nedá pořádně dohledat někdy ani počet válců asi se stydí nebo co*smich*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

1x
Celá metoda měření zde...
squadramoravia.com/...

xenofob
hodnocení

0x

můžeš navrhnout svému poslanci aby se tato data zapisovala do TP, dnes má na délku 45 cm ale mohl by mít i 75...

každé auto s odlišným emisním systémem má odlišné hodnoty

ratlik
hodnocení

ono by mi stačilo, kdyby to bylo na netu dohledatelné... to, že má auto s různým motorem atd. jiné je mi jasné, pokud je to myšleno tak, že měření probíhá jinak v ČR a jinak např. v Německu tak je mi to jasné taky, důležitější je výkon vysavače...

matesj
hodnocení

0x
Mohlo by stačit rozlišení Euro.
kralmotoru.cz/...
A správně přečíst kód v techničáku...
boskovice.org/...

tycoon*
hodnocení

0x

Většinou to bývá uvedeno v dílenské příručce. Tu ale na stránkách automobilek samozřejmě nenajdeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]