Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První kontrola auta z bazaru

Od: boža odpovědí: 6 změna:
koupil jsem před měsícem forda fiestu1.3 benzín r.v.1994 .poradte mi prosím co vše mam nechat zkontrolovat a co vyměnit.je to mé první auto.děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No popravdě nejlépe všechno zkouknout...
vyměnit určitě olej, filtry, řemeny (zvláště pokud má rozvodovej), brzdovka, zkouknou brzdy, vyměnit chladící kapalinu (defakto stačí zkouknout) a teď mě nic dalšího podstatného nenapadá...snad mě někdo doplní
al bunda*

Zajel bych s tím do servisu, pokud možno značkového a nechal si udělat servisní prohlídku, jaká se dělá po ujetí 60.000 km.
Hodně zdaru.

jj, takhle jsem to udelal ja. Prvni kontrola ve znackovem servisu (cca. 1.000,-) a tam mi dali soupis, co vse je spatne. Seznam to nebyl maly, ale pocital jsem s tim takze OK.

Ve znackovem by me oprava stala 30tis, ale u znameho cca 10tis a jeste tam nasel par veci navic ;)

Ted uz jezdim jak baron ve spolehlivem aute (tedy adekvatne ke stari 12let)

Hele barone nechci tě strašit ale mě spíš ve značkovém servisu zmrvili nastavení motoru (zjistil jsem dodatečně), na nic jinak nepřišli a vylomili masku (oni prý nic). Značkovej mam averzi...
al bunda*

Já mám "dvorní servis", kde dělá přijímacího technika můj bývalý spolužák. Takže pohoda, neb jest to skvělý kluk. Jen nedělají Fordy...

Neboj já mam taky mechanika skvělého, neb bohužel diagnostiku potřeboval od nich tak jsem tam jel...a to byla jen diagnostika *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]