Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně opravy automatické převodovky u vozu mazda Xedos 9 z roku 2001. Autmat plně řadil, vše fungovalo, akorát v převodovce začalo hučet. Sám jsem to vnímal jako od diferenciálu, protože když motor nebyl v tahu tak hluk opadnul. Bylo mi jasný že je to finanční "průser". Protože v mém okolí (Hronov okres Náchod) se nikdo automaty nezabývá, hledal jsem pomoc na webu.Kontaktoval jsem několik firem a nakonec dal auto do fy ASK Pardubice( autoservis Kosík) Dohodli jsme se, že se převodovka vyndá rozdělá a pak budu informován o rozsahu poškození a cenové kalkulaci. Tak se i po měsíci stalo, buch cena opravy 63000,-Kč s DPH. Materiál 38 000,- práce cca 24 000,- Mé předsudky se naplnily, opravdu odešlo jedno z kuželíkových ložisek na diferenciálu. V ceně za materiál je cca 12 000,- za repasi hydroměniče, 5 000,- za ložiska, 4 000 za nové lamely. A o to mi právě jde, jak si můžu být jistý že třeba repase měniče byla provedena? Můžu požadovat doklad od repase měniče když ho pan Kosík osobně neprovádí? Běžně jsem koukal že repas stojí cca do 7 000,- To samé lamely? Nemám šanci poznat, zda byly vyměněný a jsou tam nový nebo tam zůstaly starý? Staré lamely můžu požadovat ale co ten měnič po repasi? Předem díky za názory
Do takové opravy v této cenové kategorii bych u 17let starého automobilu bez potenciálu růstu jeho hodnoty (např.veterán), nikdy nešel. I kdyby bylo vše opraveno, nemáte absolutně žádnu jistotu, že se v převodovce nevysype něco jiného,co opravováno nebylo. Ideální stav je takový: já Vám dám protiúčtem vysypanou převodovku a peníze, vy mě převodovku repasovanou se zárukou na CELEK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.