Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám jen rychlý dotaz a to, jeli vůbec možné koupit TDI od koncernu s rotačním čerpadlem u nás v ČR. Vím že do ceny 40 nejhure 50k je blbost brát naftu, ale v mém připadě je benzín prostě poslední možnost. Jde mi o to, jestli nebude lepší zajet do německa, jelikož tady mi přijdou všechny golfy a octavky jako šroty, sem tam se najde pěkný kus, ale ten je ihned pryč. Tudíž mě zajíma jestli měl někdo podobný problém a jak to vyřešil. Díky
Taky koketuju s rotačkou Bosch, když jsem si na mobile.de dal vyselektovat "nafta; 81 kW; mit TUV", tak mi vyjely docela ucházející kousky. V SRN mají už ty nesmyslné a nic neřešící umweltzony, diesly tam cenové padly na dno, tak se těchto rotaček, co mají červenou umweltplacku, zbavují. Asi bych šel do nějakého Seatu TDI 81 kW.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.