Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na tichý výfuk?

Od: ctyrykola* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, lidi, nevíte někdo, jak zařídit aby byl motor co nejtišší? Mám na mysli motor v chodu ;). Konkrétně motor z pitbike 140cc. Hádám, že na to bude mít vliv výfuk, ale zajímalo by mě, co konkrétně ho nejvíce ztiší. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejvíce ho ztiší, jak už název napovídá, tlumič. Nebo klidně dva i více (jako se používá u aut).

ctyrykola*
hodnocení

Jé já to dal do špatné kategorie ! Omlouvám se. V rubrice MOTO -> VÝFUKY tuto otázku zopakuji, tak prosím odpovídejte tam.

ctyrykola*
hodnocení

Omlouvám se, špatná rubrika. Ale nechám to tady.

Tak jo- zkusím tam dát tlumič/e z auta :). Na malotraktoru by to nemělo vadit.

Motorky tolik hluku dělají záměrně? Nechci, aby mě někdo pak honil že ruším -> průšvih (nemám ŘP ;)).

hodnocení

0x
Tlumič sice motor ztiší, ale nemyslím si že motor z pitbike je na traktor vhodný...
Bude potřeba ho hodně točit a celkově je podle mě nevhodný.

ctyrykola*
hodnocení

A ztiší to ten tlumič hodně? Myslím jestli to nebude pořád dost hlučné, byť méně než bez tlumiče. Znáte někdo ještě nějaké ztišovací prostředky? Díky.

P.S. není to úplně malotraktor, spíše VOZIDLO, které je možné zařadit asi jen do této kategorie.:) Mimochodem po zpřevodování nebo druhé, redukční převodovce by to nemuselo vadit (ten motor z pitbiku).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]