Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nestartuje auto?

Od: kuba* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den

Před půl rokem jsem si koupil Felicii r.1995. Ze začátku jezdila bez problemů, ale nyní už 3 měsíce auto putuje po servisech a nikdo neví co s autem je.

Problém:Auto občas nestartuje, ale když počkám cca. 10 minut, tak poté nastartuju bez problému. Občas s autem jedu a za jízdy mě auto z ničeho nic "chcípne"! Když opět počkám pár minut a poté nastartuji. Občas ale nejde nastartovat vůbec a nastartuju ho až třeba za 3 dny.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A co takhle pojistková skřínka není plná vody? Nejsou vyhnilý konektory pojistkové skřínky?
Dál mi napadá že by mohla bejt v háji elektrická část spínačky
Další máš alarm a zapojené imo? Pokud ano dělá problémy spínací relé ima v řj alarmu skusit vypojit a dat napřímo

asd1
hodnocení

0x

Snímač polohy kliky (hall)?

kuba*
hodnocení

To už jsem měnil :/

hodnocení

0x

Zdravím,nemáš přicpaný palivový filtr,nebo špatný palivové čerpadlo.Ještě se podívej na svíčky,jakou mají barvu,a jestli jsou mokrý,nebo suchý.

asd1

Jo, to taky, občas vypadne čerpadlo.. Nějaký kontakt atd. = občas jede občas ne... Svíce ano - suchý svíce = jdi po přívodu paliva, mokrý svíce = jdi po čidlech a kabeláži... Přesnější je změřit přímo tlak paliva..

Kabeláž k čidlu je ok? Občasné rozpojení kabeláže od čidla (typu zlomený drát) nezbytného pro motor je dost pravděpodobné...

hodnocení

0x

Tak za 3 měsíce ti v servisech nezjistili závadu tak pochybuju že ti to od PC zjistíme*nevi*A to ani nepřišli na to jestli je chyba v přívodu paliva nebo v zapalování?

hodnocení

0x
Vidim to na snímač otáček.Ten stoji pár kaček.Už sem jich pár měnill.Když jsem měl novou Feldu v roce 1995 tak se mi pomstil v Brně na velice frekventované křižovatce..Je to zážitek na celý život. ...:)

danys*
hodnocení

0x

přesně tohle mi dělal snímač otáček. pokud jsi ho už měnil pak nevím. možná to čerpadlo bych zkusil.

hodnocení

0x

Zdravim, take jsem mel ten problem bylo to u fabie 19 tdi . Kdyz to zrovna nestartovalo tak nekumunikovala ani diagnostika s ridici jednotkou, po delsi dobe se prislo na nejake spatne rele za 130kc . Jsem laik mam dojem ze to bylo neco pro palivove cerpadlo. Rok to trvalo nez se na to prislo,prijel jsem nekde treba po mesici a najednou jsem nenastartoval a byvalo to casteji a casteji nez se na to prislo .

Preji hodne stesti.

kohout00*
hodnocení

0x

Co třeba nějaký problém v rozdělovači? Známý měl 1.6 a po dešti mu nestartovala, protože měl něco s víkem rozdělovače a při startování bylo vidět jak mu jiskra běhá po tom víčku místo na svíčkách :-D

vernon
Spíše navlhlý zapalovací modul. Měl kryt z nekvalitniho plastu, který po letech praskal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]