Nejste přihlášen/a.
Nevím, jestli zrovna tohle je ta správná rubrika, nicméně v rubrice automoto vhodná není, a čekám, že na tenhle problém, asi najdu nejlepší radu tady.
Zdravím a prosím někoho, kdo to zná od Prahy dolů, směr Strakonice. Jedu zítra ráno do Strakonic. Potřeboval bych vědět, jak vypadá v pondělí dopoledne, cca mezi 7 a 8 hod. ráno, průjezd Prahou, z R10, nejspíš po jižní spojce, přes Bar. most. A dál po Strakonické. Poraďte prosím, jak to tam teď vypadá. Dík.
Za chvíli vyrážíme, tak díky za odpovědi. Dám večer vědět, jak to dopadlo.
Co odpovědět: Praha, v pondělí ráno mezi 7-8 hodinou je blbá kombinace času a místa. Stačí jeden nešťastník a je vymalováno. Do sedmý, čtvrt na osm je šance nějak projet. Půl osmá je poukázka na průšvih. U Černýho Mostu se spojuje R10 (nově D10) a D11, jakmile se ucpe jedna, stojí obě.
Na druhou stranu - co jsem začal po zdravotní pauze jezdit, tedy posledních 14 dní, je doprava nějak klidnější. Asi někteří zazimovali svoje miláčky.
Teorie s jarními prázdninami je dobrá a skutečně by mohlo být o něco volněji. Ovšem to nevysvětluje, proč je volno na cestě do Prahy a nejen v minulém týdnu (středočeši prázdniny ještě neměli).
@amper: tvoje předpověď o blbé kombinaci místa a času se potvrdila. Pražský okruh až po nájezd na D1 jsme jeli přískokem vpřed, nebo krok sun krok, . Nicméně dál až po bar. most to docela šlo. A strakonická už bez problémů. Ale kdo jel po ní opačným směrem do Prahy, tak kolona byla přes celou Chuchli až k mostu přes Berounku. Zpátky jsme jeli kolem poledne a projeli jsme nad očekávání hladce. Takže ještě jednou dík.
No, když už jsem nepomohl (kouzelnou hůlku nevlastním), tak snad aspoň žes věděl, do čeho jdeš. Vzpomněl jsem si, když jsem jel po Spojce v opačném směru. Naštěstí pro mě se moje "startovací okno" zavřelo až pár minut poté, co jsem opustil naši vesničku střediskovou, takže v práci jsem byl včas. Dle zpráv z rádia to kolem půl osmé na D1 stálo už i směrem do Prahy, já tu bouračku ještě v pohodě objel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.