Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Y kus hadičky ostřikovačů

Od: requied® odpovědí: 11 změna:
Zdravím,
Řeším špatně fungující ostřikovače na Ducatu.
Vyndal jsem trysky, vyluhoval v octu a vypadají dobře.
Nicméně stále to ostřikuje dost podivně.
Takže jsem rozpojil hadičky a nezdá se mi tenhle Y kus, který je rozděluje.
.
Nejde mi to pusou profouknout a potřeboval bych vědět co je uvnitř dřív než to pročistím vrtákem :)
Víte někdo jestli je to tedy obyčejné rozbočení nebo je něco uvnitř?

Y kus hadičky ostřikovačů
Y kus hadičky ostřikovačů #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruter*
hodnocení

4x

Tak chlapče s tím asi nic neuděláš,ten rozbočovač má uvnitř zpětný ventil a ten drží kapalinu v hadičkách až ke sklu.Ten zpětný ventil se přilepil mám s tím také zkušenost a proto jsem kouupil nový a hotovo.Ono se to časem opotřebuje jako vše.

hodnocení

Jsem si to myslel...
No zkusím ho nechat přes noc v octu a pak se uvidí.
Co stál ten novej?
bruter*

Koupil jsem hned dva a oba kolem stovky.

hodnocení

4x

Lze koupit i "Y"rozbočku bez zpětného ventilu a k tomu samotný zpětný ventil pro ostřikovače. Myslím, že to vyjde i o dost levněji než origo ND.

Zkusím najít a dodám odkazy.

Tak to šlo rychle, tady, tady a tady něco máš

Oprava se zdařila *palec*. Jen doplnění, v jedné naší, místní "mototechně" zp.ventil k ostřikovačům neznají,a ve druhé jej mají,rozbočovač asi do 10kč a zp.ventilek do 50kč,dohromady když to shrnu tak do stovky!

Kašli na e-bay, díky cenám dílů, které jsem našel, se e-bay ani nevyplatí. A máš to doma.

hodnocení

Jasně o tom vím, na ebay to určitě najdu.
hodnocení

Už jen kvůli poště se asi vyplatí koupit c Číně... Schválně sem tady dej odkaz.

Ten originál Fiat na prodejně zdarma. Přes GLS 190,- Kč celkem. Je to 8 - 9 dolarů.

Zkus dodat odkaz na tu Čínu, myslím, že levnější to nebude.

hodnocení

Originál jsem opravdu levněji nenašel... Ale celý ventil jde rozebrat a vyčistit.
Takže už je jako nový.
Y kus hadičky ostřikovačů #3

Šikovnej kluk. Kdyby to šlo, máš to za 2 body;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]