Zdravím, Řeším špatně fungující ostřikovače na Ducatu. Vyndal jsem trysky, vyluhoval v octu a vypadají dobře. Nicméně stále to ostřikuje dost podivně. Takže jsem rozpojil hadičky a nezdá se mi tenhle Y kus, který je rozděluje. . Nejde mi to pusou profouknout a potřeboval bych vědět co je uvnitř dřív než to pročistím vrtákem Víte někdo jestli je to tedy obyčejné rozbočení nebo je něco uvnitř?
Tak chlapče s tím asi nic neuděláš,ten rozbočovač má uvnitř zpětný ventil a ten drží kapalinu v hadičkách až ke sklu.Ten zpětný ventil se přilepil mám s tím také zkušenost a proto jsem kouupil nový a hotovo.Ono se to časem opotřebuje jako vše.
Oprava se zdařila . Jen doplnění, v jedné naší, místní "mototechně" zp.ventil k ostřikovačům neznají,a ve druhé jej mají,rozbočovač asi do 10kč a zp.ventilek do 50kč,dohromady když to shrnu tak do stovky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.