Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zaparkovat přívěsný vozík

Od: jirinahaskova odpovědí: 13 změna:

Bydlím na sídlišti v pabeláku,kde běžně parkují auta vč.mého a také přívěsný vozík.SPD vyzvalo majitele vozíku,aby okamžitě "odstranil vozík,zaparkovaný u lampy veřejného osvětlení..Mohl by toto být důvod?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaslad*
hodnocení

2x

Vozejky se obecně dost kradou, speciálně ty hodnotnější, co nejsou baubau plecháče. Vozík s SPZ je možno normálně parkovat na pozemní komunikaci, ale chce ho dobře zajistit, pokud to není nějaká troska, minimálně trojkombinací, 1/ malý nasouvací zámeček čuby, 2/ pořádný zámek páky čuby - řetěž nebo odklopný zamykací kryt , 3/ soukromou pořádnou botičku. Jinak mi není z dotazu příliš jasné, koho a proč vozejk sejří.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Vlastnit vozík a bydlet v paneláku, to podle mě předpokládá mít zajištěné bezpečné parkování. Všechno má svého vlastníka a tobě by se možná taky nelíbilo, kdyby si někdo připoutal svůj vozík k tvému plotu, zábradlí a pod.

hodnocení

0x
Důvod čeho?
asd1

Coby, někdo chce místo pro svojí plechovku. Požadoval bych výzvu pro okamžité odstranění vozidlel X, Y a Z.

Dá se čekat vypouštění kol atd., je vhodné mít vozík pod kamerou...

jirinahaskova
hodnocení

Napadlo mne jediné, že vozík nesmí být u veřejného osvětlení,,ke kterému je přivázán řetězem. Komu a proč to vadí, že stojí právě tam, nevím.

rqwew
hodnocení

0x

Co s tim má Okamurka co dočinění?

jirinahaskova
hodnocení

Koho to sejří netuším.

hodnocení

0x

Jiřino, nač se ptáte? Na parkovišti můžete normálně parkovat. Pokud Vás někdo upozorňuje, tak musí mít nějaký důvod. Já ten důvod nevidím, musíte k tomu papírku napsat, "Jaký důvod je k přeparkování?"

hodnocení

0x

Možná že jen brání přístupu k té lampě nebo třeba kanalizační vpusti a kdovíčemu dalšímu a chystá se nějaká oprava. Ale taky bych se pídila po důvodu u autora vzkazu.

instalater*
hodnocení

0x

Je snad samozřejmý, že si nemůžete k lampě veřejného osvětlení cokoliv přivazovat. Z dotazu není patrné jestli ho ještě náhodou neparkujete na veřejné zeleni.

Chápu , že s parkováním vozíku je veliký problém. Pokud ho denně nepotřebujete , tak bych na vašem místě dal např. inzerát , že se podělím o vozík s někým kdo mi ho zagarážuje. U nás ve městě je např. spoustu starých domů s velkýma stodolama kde by se dal vozík schovat buď za nějakou úplatu a nebo protislužbu - půjčení vozíku.

instalater*

milancukrar - já to dovedu pochopit, že se lidé bojí o svůj majetek. Sám mám problémy při vyjížďkách na motorce kdy se od ní bojím vzdálit . Její hodnota je cena dvou osobních aut,tak že bych o ni velice nerad přišel, ale vše má určitá pravidla a sloup veřejného osvětlení je také elektické zařízení které podléhá určitým předpisům. A nechci nikoho osočovat , jsou to pouze domněnky ,ale ten vozík také např. mohl stát na veřejné zeleni atd. Vždyť víte , že se tady při stížnosti říká jenom poloviční pravda. Pokud se pletu tak budu jenom rád a velice se omlouvám, ale na sídlištích se s tím neustále setkávám.

Instalatére, proč by se měl někdo v domě zajímat, že si vozík, zamykám ke sloupu. Neznám vše a nevěřím, že by to někomu vadilo. Já si kdysi zamykal škodovku řezezem ke značcew, u které jsem parkoval. Nikdy nebyl problém.

instalatére, naprosto s Vámi souhlasím, majetek si musíme hlídat. Stále ale nevím, proč by mělo vadit ostatním, že je vozík uvázaný ke sloupu. Pokud je na trávníku, tak to by neměl, a vadit by to mělo kontrolním orgánům.

Stále nevíme, proč to tam nškdo napsal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]