Zdravím Mám otázku při otřesu vozidla mi přestane nabíjet alternátor když do alternátoru praštím tyčí tak zase naskočí a takhle furt dokola Nevíte někdo čím by to mohlo být?kontakty jsem zkoušel ty to nejsou
Ja pokud to jen trochu de ty vyjetý kroužky srovnam dam uhlíky jede to dál lidi nechtěj investovat a když slyší co by je stál repas či novej altík podlamujou se jim kolena ☺☺ Švagrovo zafira todle dělala ve vyších otáčkách vyndal sem altík rozebral porovnal kroužky asi už naposled bylo to na hraně dal do regulace nový uhlíky - něco sem našel v garáži a upravil aby tam šli Vyčistil ložiska znova namazal dle mě jim nic nebylo No a altík vesele 3 rokem šlape
Při dnešní kvalitě materiálu nejspíš obojí. Řešil jsem na svém autě před 3 měsíci při 260.000 najetých kilometrech. Uhlíky totál, kroužky ještě chvíli vydrží a hlavně: Jdou taky vyměnt jako celek. Takže uhlíky jsem vyměnil bez vyndání alternátoru z auta a chystám se na případnou výměnu kroužků, což chce vyndat alternátor, takže mě to čeká v některém následujícím létě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.