Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot z inzeratu - jak zaregistrovat

Od: alek* odpovědí: 8 změna:
Dory den
Dne 28.11. 2009 jsem prevzal od pana Frantiska X vuz Peugeot 306,kupni smlouvu,prohlaseni od CSOB Leasing ze uvedene vozidlo nebude provozovat a zrika se veskerych prav ve prospech me(doklad pro potrebu Magistratu),velky a mali TP a osvedceni o mereni emisi(vse platne do 10.9.2010).
Dne 1.12.2009 jsem uzavrel na toto vozidlo povine ruceni.
Ted chci auto zaregistrovat na me,chci se zeptat jestli k te registraci budu potrebovat jeste neco nebo to muzu jit rovnou zaregistrovat na me?
Dekuji za odpoved :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

kdo je uveden ve velkém TP jako vlastník? Pokud ČSOB leasing, potřebujete od leasingovky písemnou plnu moc - souhlas k registrarci an Vás

alek*
hodnocení

Ano v TP je uvedeny vlastnik CSOB ale auto mi prodal pan Frantisek.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Pokud je to v prohlášení uvedeno, tak to bude stačit, velký a malýTtP, souhlas leasingovky, Vaše jménio uvedeno v mezikolonce - polopřevodu, protokol o evidenční kontrole n Vaše jméno a platný doklad o pojištění, k tomu značky, pud je auto z jiného kraje

alek*
hodnocení

Ano je z jineho kraje je z kolina u Prahy a ja jsem z Olomouce.Takze jeste potrebuju evidencni kontrolu?Kolik to tak stoji?V prohlaseni je znacka peugeot 306 ,vin cislo, a RZ a ze se CSOB zrika veskerych prav a naroku ve prospech noveho majitele (ja) a dole je napsano ze :toto prohlaseni se vydava pouze pro potrebu Mestskeho uradu/Magistratu mesta - Odboru dopravy za ucelem prevodu vyse uvedeneho vozidla.
Jeste mam dva dotazy_ pojisteni jsem si zaridil az 4dny po zakoupeni vozidla,vadi to?
_ Je nejaka lhuta po zakoupeni vozidla kdy musim auto zaregistrovat?
Dekuji za pomoc :)
nespokojenyurednik

evidenční kontrola 200-300Kč, pojistka je Vaše věc, na úřadu předložíte platnou zelenou kartu, odhlášku by měl udělat stávajcí vlastník na dopravce v Kolíně, v Olomoci odevzdáte značky a dostanete jiné

alek*
hodnocení

Tu odhlasku musim mit pri registraci taky nebo to uz je na minulem majiteli?
doplněno 06.12.09 22:24: Vskakuje mi tu ze vas muzu ohodnotit kliknutim na dobra odpoved ale nikde to tu nevidim a rad bych vas kladne ohodnotil :)
nespokojenyurednik

nehodnoťte, odhláška je zákonnou povinnstí toho kdo auto prodává...a bez odhlášky na Vás Vám auto nikde nezaregistrují

alek*
hodnocení

Tak vse vyresno vozidlo prihlaseno bez problemu.Vse ok. Dekuji za dobre rady nespokojenehourednika moc mi pomohl.Tento server muzu vsem jen doporucit.
Jeste jednou dik Alek :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]