Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat Multipla. Jakou konkurenci?

Od: multiplak odpovědí: 11 změna:

Ahoj

Bude mi co nevidět a už mi pomalu bude 18 a přemýšlím jaké auto si koupím.

Ohlížím se i na to aby to nebylo auto na půl roku ale alespoň tak na 5 až 8 let.

Asi jsem divnej ale už dýl jsem fascinován Fiatem Multipla, líbí se mi prostornost toho auta a taky i te netradiční vzhled.

Chci auto ve kterém půjde pohodlně přespat či přepravit nějaký větší náklad.

Když nad tím přemýšlím tak to auto snad nemá konkurence, je prostě skvělý co dotat. Líbí se mi i provedení pohonu čistě na CNG.

No ptám se, má toto auto nějakou jinou konkurenci co by byla tak prostorná a spolehlivá?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Jo je tak hnusná až je zajímavá :) Lavice pro 3 lidi ve předu není v osobákách zrovna obvyklé řešení i když co jsem tak četl recenze je prý řazení kvaltů při třech lidech vepředu utrpení jak pro řidiče, tak pro prostředního spolujezdce. Prostorově blízko bude třeba Opel Zafira a možná ještě větší Renault Espace. Zafira ale bude určitě dražší.
lucie*

Ano,máme Espace(miluju jej kvůli prostoru,designu a originální přístrojovce) Bratr má Multiplu (už druhou,taky je fanda),ale Espace by hned bral.

daniela*
hodnocení

1x

Jenom k CNG pohonu, vážně je to až taková výhoda? Já mám s CNG auty (Škoda Citigo a VW Passat, na cca týden i Octavia) najeto docela hodně kilometrů, ale nějak v tom nevidím velký přínos. :) Plyn se na veřejných stanicích pohybuje kolem 25 korun za kilogram, přičemž sviženější jízdou si Passat vezme kolem 5,5 - 6 kg CNG na 100 kilometrů, u Citiga se to hodně liší podle způsobu jízdy, průměr okresky + dálnice se pohybuje kolem 3,5 kg.. :)

CNG stanic není v ČR zatím příliš, takže i to může být pro leckoho omezující, společně se zákazem vjezdu CNG/LPG a revizemi nádrže.. No, je to čistě vaše volba, ale já osobně bych asi CNG pro soukromé použití nezvolila, pokud tedy nebydlíte blízko stanice. Berte to jenom jako takovou poznámku, která mě zaujala. :)

asd1

Budeš se divit, ale Multipla CNG měla. Holt Fiat neni až tak pozadu jak se obecně povídá ;)

Nejhnusnější auto na světě, tak hnusný až je hezký :D Přitom slušně řešený.. Na spaní nevi, to si už nepamatuju, ale přijde mi krátký = pro trpaslíky?

alten*

... pro srovnání chybí údaj, kolik si vezme pašík nebo citigo v benzínu.

A nepleteš si CNG s LPG? Přeci jen multipla nebude tak 8 ve výrobě a před 10 lety na CNG jezdilo u nás sotva tak pár autobusů MHD. Že by rok, dva před koncem produkce zaváděli CNG? Samozřejmě nejsem vševěd. Rád se nechám poučit jestli se pletu.

krtek66
hodnocení

0x

Když pominu důležitej faktor, že je Multipla nejhnusnější auto na planetě, tak další faktor je ten, že je to Ital..a obecně platí, že Italové jsou kazoví. Fiaty, Alfy...jakto nemá koníčka ve znaku je to jedna pakáž :)

HMMM... Italové jsou kazový, Francouzi mají drahý náhradní díly, Američani neumí udělat auto který by něco vydrželo...Kolik záš ještě tisíckrát opakovaných klišé? Za tyhle kecky snad u nás škodovka lidem patí nebo co. Neexistuje diskuse o autech, kde by se neobjevil osel který nenapíše, že co není od koncernu, nemá na silnici prakticky co dělat.

Jj Totak-*palec**palec**palec*Být adminem -tak tyto rádoby odborné posudky na vše od F bez milosti mažu.Na všech AM fórech. jsou to v drtivé většině slova od JPP, aniž by o tom cokoliv věděli!

Konkrétně na Multiple se mi líbí variabilita interiéru-to je prostě super,obvzláště vzhledem k době vzniku,

Jetšě malké doplnění- ta Multipla o které je řeč, je již v pořadí druhá a po FL třetí od Fiatu. První byla 6-místná varianta fiatu 600 v roce 1956 ! Druhá pak o 40let později resp od 98-ono nevzhledné auto,řadící se k desti nejškaredějším dle nějakého pochybného hodnocení, měla v té době jen 3 motory přičemž jeden z nich -1,6-16V natural power jezdila na N95 a CNG!

krtek66

mám kolem sebe asi 5 lidí co co fiata nebo Alfu měli a jedna ještě odolová a stále si myslí, že nemám pravdu a druhá ta zas nemá na jiné, tak v tom bohužel musí jezdit...ostatní se toho honem zbavili co mohly, protože to víc bylo v servise než na cestě..a co se týče konkrétně multiply...znám jednoho co měl v rodinně dokonce 2! slovy DVĚ multiply...větší kasičku na peníze jsem neviděl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]